loader
Mihai Tantaru este noul Chief Investment Officer al NN Asigurari de Viata

Mihai Tantaru este noul Chief Investment Officer al NN Asigurari de Viata

El va fi responsabil de dezvoltarea si implementarea strategiei de investitii pentru fondurile de pensii private facultative administrate de NN

NN Asigurari de Viata anunta numirea lui Mihai Tantaru in pozitia de Chief Investment Officer, mandatul lui fiind supus aprobarii Autoritatii de Supraveghere Financiara. In acest rol, el va fi responsabil de dezvoltarea si implementarea, impreuna cu echipa sa, a strategiei de investitii pentru fondurile de pensii private facultative administrate de NN.

Mihai Tantaru si-a inceput cariera in domeniul bancar, specializandu-se timp de 6 ani in trezorerie si analiza macroeconomica in mai multe institutii bancare.

Din 2014, s-a alaturat echipei NN in pozitia de Fixed Income Analyst, ocupandu-se timp de doi ani de analiza macroeconomica si de evaluarea pietelor financiare, activitati necesare pentru implementarea strategiei de investitii in instrumente cu venit fix si pentru gestionarea portofoliului de astfel de instrumente. Ulterior, in 2016, a fost promovat in pozitia de Portfolio Manager Fixed Income in cadrul NN.

Mihai Tantaru a absolvit Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, precum si un master in Finante si Banci – DOFIN, din cadrul aceleiasi institutii. Totodata, este certificat ca analist financiar - Chartered Financial Analyst - de catre CFA Institute.

Autori

foto
NN ASIGURARI DE VIATA SA