loader
Miercuri, 14 iunie 2017, oamenii de afaceri din Arad si din judetele invecintate sunt invitati sa participe la Business (r)Evolution

Miercuri, 14 iunie 2017, oamenii de afaceri din Arad si din judetele invecintate sunt invitati sa participe la Business (r)Evolution

Doingbusiness.ro organizeaza pentru al saptelea an consecutiv seria nationala de conferinte dedicata solutiilor cele mai potrivite pentru afacerile locale. In 2017, Proiectul Business (r)Evolution este dedicat antreprenorilor, aducand in atentia acestora solutii de dezvoltare, digitalizare si de management performant.

Antreprenorii din Arad si din judetele invecinate sunt invitati sa participe miercuri, 14 iunie 2017, incepand cu ora 08:30, la intalnirea cu expertii cheie invitati la Business (r)Evolution, precum si cu reprezentanti ai organizatiilor si companiilor locale importante, cum sunt dl. Jurgen Schunn, Presedinte AutoSchunn, dl. Cimi Enache, Project Manager CCIA Arad sau d-na Mihaela Breaz, Director Executiv CNIMMPR Arad. Evenimentul se desfasoara la Hotel Continental Forum Arad si este structurat in 3 sesiuni: consultanta si solutii pentru management performant, impactul digitalizarii si tehnologiei in dezvoltarea afacerii si o sesiune de workshop cu tema: Brandul de angajator.

 

,,Revenim la Arad intr-un moment cheie al anului 2017 dupa o serie excelenta de conferinte la Iasi, Brasov si Bucuresti. Putem face acum un pre-bilant al primei jumatati de an in conditiile in care in acest moment specialistii promoveaza doua idei divergente la nivel economic: varful cresterii economice este in fata noastra si urmeaza sa il atingem, respectiv varful de dezvoltare economica se afla in spate, aflandu-ne acum pe panta descedenta dar inca pozitiva a cresterii. Contextul la nivel global este deasemenea neobisnuit: 2017 este al doilea an in care ,,foarte improbabilul’’ se intampla. Antreprenorilor si managerilor care vor participa la Business (r)Evolution - Arad, le vom oferi solutii de transformare a informatiei in profit in conditiile in care lumea se schimba”, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro.

 

Evenimentul de la Arad va fi moderat de jurnalistul Radu Soviani, iar dl. Cimi Enache – Project Manager in cadrul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Arad va deschide prima sesiune cu o perspectiva asupra modului in care este perceputa evolutia economica de catre mediul de afaceri local.

 

In prag de modificare a Codului Fiscal, anterprenorii prezenti vor putea obtine raspunsuri si consultanta fiscala despre taxe si legislatie prin reprezentantul PwC Romania - Adriana Costea, in timp ce Laura Sachelarie - Senior Segment Manager Telekom va prezenta solutii de optimizare a costurilor adaptate fiecarui tip de business.

 

Roxana Mircea - Managing Partner REI Finance Advisors va prezenta audientei modalitatile de accesare si utilizare inteligenta a fondurilor europene si a ajutoarelor de stat, iar Elena Badea si Alexandra Cernian (Valoria) vor trasa strategiile de continut in social media si vor sublinia elementele de succes pentru campaniile de social media.

 

In conditiile in care forta de munca este stimulata in 2017 pe de-o parte de cresterea economica, pe de alta parte de presiunile de majorare salariala in administratie, este tot mai important ca antreprenorii sa caute noi modalitati de a isi responsabiliza angajatii. in acest sens, Mihaela Breaz, Director Executiv CNIPMMR Arad va puncta cele mai recente strategii in domeniu. Tot in sprijinul consolidarii relatiei angajat-angajator, in sesiunea de workshop, Elena Badea, Managing Partner Valoria, va arata cum poti sa atragi, sa retii si sa iti motivezi angajatii.

 

Domnul Dumitru Ion, General Manager Kompass Romania, va prezenta, pentru prima data in Romania, o solutie moderna, inovativa de generare de lead-uri de vanzari si de suport in managementul relatiilor cu clientii, folosind Big Data si algoritmi de "Sales Intelligence". Romania este a 8-a tara europeana in care aceasta aplicatie este disponibila, dupa Franta, Marea Britanie, Germania, Olanda, Belgia, Spania si Elvetia.

 

Invitatul special al conferintei, domnul Jurgen Shunn va impartasi din experienta dansului de antreprenor. Care au fost obstacolele pe care le-a intalnit de-a lungul timpului in cariera dar si metodele prin care le-a depasit, ajungand astazi sa detina unul din cele mai de succes business-uri din tara - Auto Schunn, companie in plina dezvoltare, ce anul trecut a inregistrat o cifra de afaceri de 36 milioane de euro.

 

 

Participarea la eveniment este gratuita (in limita a doi reprezentanti pentru fiecare companie) si necesita inscrierea pe site-ul www.doingbusiness.ro, in pagina dedicata evenimentului, unde este disponibila si agenda completa a conferintei.

 

Business (r)Evolution este organizat de Doingbusiness.ro cu sprijinul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Arad si CNIPMMR- Arad, in parteneriat cu Telekom Romania, si este sustinut de Alpha Bank, PwC si Valoria. Partenerii media ai evenimentului de la Arad sunt: Agerpres, Transilvania Business, Jurnalul de Afaceri, ManagerExpress, calendarevenimente.ro,  spatiulconstruit.ro, RBE Connect, Prbox.ro, arad24.net, MANPRES, aradeni.ro, timisoreni.ro. Dupa conferinta de la Arad, Business (r)Evolution va continua in toamna cu noi editii la Targu Mures, Craiova, Piatra Neamt si Oradea.

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL