loader
Microsoft Dynamics 365 Business Central: o noua solutie software dedicata dezvoltarii companiilor, disponibila si in Romania

Microsoft Dynamics 365 Business Central: o noua solutie software dedicata dezvoltarii companiilor, disponibila si in Romania

Incepand cu data de 18 martie 2021, solutia Microsoft D365 Business Central va fi disponibila si in Romania

Intreaga lume trece printr-un proces de transformare continua, ca urmare a digitalizarii accelerate fara precedent la care asistam de ceva vreme incoace, iar tehnologia, inovatia si solutiile de inteligenta artificiala capata o pondere din ce in ce mai mare in activitatile noastre cotidiene.

De-a lungul timpului, Microsoft a dezvoltat solutii, produse si servicii care sa corespunda intr-o masura cat mai mare nevoii tot mai accentuate de tehnologie pe care toti o resimtim, la nivel individual, si companiile in general.

Astfel, identificand necesitatea unor instrumente care sa faciliteze valorificarea la maximum a cantitatii enorme de date disponibile la acest moment, Microsoft a dezvoltat Dynamics 365 Business Central o solutie software completa, de tip ERP, care conecteaza oameni si procese prin intermediul unei solutii unice si unitare.

Incepand cu data de 18 martie 2021, solutia Microsoft D365 Business Central va fi disponibila si in Romania, aceasta facilitand transmiterea datelor usor si rapid catre persoane-cheie din companie, inlesnind de asemenea gestionarea activitatilor financiare, de vanzari, de servicii si operatiuni.

D365 Business Central este o solutie software in cloud de management integrat ce reuneste toate componentele si aspectele administrative necesare unei afaceri (operatiuni, finante, vanzari, servicii clienti) intr-un singur loc. Astfel, liderii de business obtin o imagine de ansamblu completa si corecta asupra companiilor lor si identifica mai usor oportunitatile si provocarile cu care s-ar putea confrunta. Cu alte cuvinte, Microsoft Business Central le va permite companiilor sa obtina avantaje competitive, integrand toate instrumentele necesare in procesul de management intr-o solutie software completa.

La evenimentul de lansare din 18 martie, vor participa atat reprezentanti ai Microsoft – Lucian Ungureanu (Cloud Business Group Lead, Microsoft Romania), Alina Iordache (Power Platform Business Lead CEE, Microsoft Romania) si Nenad Sljivic (Partner Technical Architect, Microsoft CEE), cat si parteneri ai companiei care vor vorbi despre multiple scenarii de utilizare in diverse industrii si vor prezenta exemple de bune practici. Printre partenerii prezenti la aceasta lansare in 18 martie se numara: Arggo Consulting, Cosmo Consult, Net Brinel, Intelligent Systems, Evozon, Ellian Solutions si Kepler Management Systems.

Inregistrarile la evenimentul de lansare Dynamics 365 Business Central pe piata din Romania, din 18 martie 2021, se pot face aici.

Autori

foto
MICROSOFT ROMANIA SRL