loader
Metropolitan Life anunta o crestere de 6,3% a primelor brute subscrise in primul semestru din 2017

Metropolitan Life anunta o crestere de 6,3% a primelor brute subscrise in primul semestru din 2017

Cea mai mare crestere a fost inregistrata de asigurarile de accident si sanatate distribuite direct, urmata de cresterea apetentei clientilor pentru asigurarile aferente creditelor de consum.

In primul semestru al anului 2017 Metropolitan Life a inregistrat prime brute subscrise in valoare de 133,663,372 lei, cu o crestere de 6,3% fata de aceeasi perioada din 2016.

 

Asigurarile de accident si sanatate distribuite direct au reprezentat cel mai important motor de crestere pentru Metropolitan Life, urmate de asigurarile aferente creditelor de consum.

 

 „Cresterea inregistrata in primele sase luni ale acestui an reprezinta un indicator al cresterii lente, dar sigure, a increderii romanilor in asigurarile de viata. Vorbim despre o piata nematurizata inca, dar care are un foarte mare potential de crestere.”, explica Emilia Bunea, CEO Metropolitan Life.

 

In ceea ce priveste evolutia sumelor brute platite de Metropolitan Life catre clienti in primul semestru al acestui an, acestea au fost in valoare de 49,397,736 lei. „Despagubirile reprezinta materializarea promisiunii noastre de a fi alaturi de clienti in momentele dificile pentru ei. Monitorizam constant satisfactia clientilor cu privire la procesul de acordare a despagubirilor si, in general, cu privire la serviciile Metropolitan Life”, a mai spus Emilia Bunea.

 

In prezent, echipa Metropolitan Life are in Romania un numar de 170 de angajati si 500 de agenti.