loader
METRO ROMANIA devine membru HORA

METRO ROMANIA devine membru HORA

Impreuna cu HORA, METRO Romania isi propune sa duca mai departe misiunea sa de sustinator si partener HoReCa al acestui sector, industrie care a fost pusa in fata multor provocari de la debutul pandemiei

METRO Romania devine membru afiliat  al Organizatiei Patronale a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania (HORA), alaturi de care va stabili noi directii de dezvoltare, avand in centrul activitatilor comune sustinerea si promovarea industriei ospitalitatii. Prin acest parteneriat, METRO isi manifesta sustinerea industriei si va oferi consultanta si solutii pentru desfasurarea unei afaceri eficiente, sanatoase si profitabile, in conditii de siguranta atat pentru angajati, cat si pentru clienti.

Impreuna cu HORA, METRO Romania isi propune sa duca mai departe misiunea sa de sustinator si #partenerHoReCa al acestui sector, industrie care a fost pusa in fata multor provocari de la debutul pandemiei. Cu o vasta experienta in industria retail-ului, echipa METRO impreuna cu HORA vor sprijini procesul de tranzitie la un model de business adaptat pentru noua realitate.

METRO a fost si este un luptator si un sustinator activ al sectorului HoReCa. Afacerile locale merita mai mult decat admiratia noastra, merita tot sprijinul nostru. Impreuna cu HORA, ne ducem misiunea mai departe si ne angajam sa sustinem proiecte comune pentru a promova sectorul HoReCa in Romania. Vom continua sa sprijinim aceasta industrie prin solutii care sa asigure o logistica si procese de livrare optimizate, servicii digitale care ofera vizibilitatea online si cresc eficienta afacerilor, precum si prin dezvoltarea sortimentului METRO Chef, pentru a satisface si sustine necesitatile industriei gastronomice.” – declara Adrian Ariciu, CEO METRO Romania.

Ne bucuram sa avem alaturi de noi un nou partener solid si de incredere, alaturi de care sa derulam proiecte de impact care vor contribui la repornirea si sprijinirea industriei HoReCa. Impreuna cu METRO Romania, ne propunem sa luptam pentru interesele comune din industrie si sa redefinim acest sector pe coordonatele etice, economice si culturale pe care le merita.” – declara Ion Biris, Presedinte HORA

Despre METRO Romania

METRO este liderul comertului cu ridicata la scara mondiala, cu sortimente alimentare si nealimentare, specializat in deservirea nevoilor hotelurilor, restaurantelor si restaurantelor (HoReCa), precum si ale comerciantilor independenti. In intreaga lume, METRO are aproximativ 16 milioane de clienti care pot alege sa faca cumparaturi intr-unul dintre magazinele de format mare, sa comande online si sa ridice produsele din magazin sau sa le fie livrate. De asemenea, METRO sustine competitivitatea antreprenorilor si a afacerilor independente prin solutii digitale si contribuie astfel la diversitatea culturala in sectorul comertului cu amanuntul si al industriei ospitalitatii. Sustenabilitatea este un pilon esential al activitatii METRO, compania fiind lider la nivel european la capitolul sustenabilitate, conform Indicelui Sustenabilitatii Dow Jones. Compania opereaza in 34 de tari si are peste 100.000 de angajati in intreaga lume. In exercitiul financiar 2018/19, METRO a generat vanzari de 27.1 miliarde EUR. Pentru mai multe informatii, vizitati www.metroag.de.

Despre HORA, Organizatia Patronala a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania

HORA, Organizatia Patronala a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania, este autoritatea reprezentativa a industriei ospitalitatii romanesti, avand misiunea de a sustine si de a promova interesele si valorile comune ale membrilor sai pe plan national si international. Organizatia numara peste 100 de membri si isi propune sa redefineasca industria ospitalitatii romanesti pe coordonatele etice, economice si culturale pe care le merita.

Autori

foto
METRO CASH & CARRY ROMANIA SRL
foto
HORA - ORGANIZATIA PATRONALA A HOTELURILOR SI RESTAURANTELOR DIN ROMANIA