loader

Mercedes-Benz Romania a sustinut excelenta sportivilor romani la Campionatele Nationale si Europene de Inot

Orientata catre excelenta si performante impecabile, compania Mercedes-Benz Romania a incurajat si sustinut sportivii romani in cadrul Campionatelor de Inot, desfasurate la nivel national si european, intre 2-6 iulie, respectiv 9-13 iulie.

Campionatul National de Inot a debutat in seara de 2 iulie, la complexul sportiv “Lia Manoliu”, in cadrul intrecerilor pentru medalii remarcandu-se sportivii de la Clubul Municipal Brasov, care au cucerit cinci titluri de campioni.

 

Inaintea competitiilor nationale si europene, Mercedes-Benz Romania a oferit echipamente sportive inotatorilor, arbitrilor si antrenorilor. In plus, sportivii selectati pentru campionatele europene au fost transportati la aeroport, in confort si siguranta, la bordul Mercedes-Benz Vito. Acest autovehicul a fost primit spre utilizare, in luna martie, de catre Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern, in urma parteneriatului incheiat cu Mercedes-Benz Romania.

 

„Mercedes-Benz este atat un partener solid si dinamic, cat si o imagine inspirationala pentru sportivii nostri. Cu ambitie, creativitate si perseverenta, reinventandu-se permanent, oricine poate ajunge la rezultatele la care viseaza. Actiunile noastre impreuna cu Mercedes-Benz Romania abia au inceput si cu siguranta vor continua cu succes”, afirma Camelia Potec, Presedinte al Federatiei Romane de Natatie si Pentatlon Modern.

 

La inceputul anului, Mercedes-Benz Romania a incheiat trei parteneriate importante cu Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern, Federatia Romana de Tenis si Fundatia Olimpica Romana, oferindu-le cate un Mercedes-Benz Vito. Timp de trei ani, cele trei organizatii sportive vor putea utiliza acest autovehicul in activitatile pe care le vor desfasura.
 

Autori

foto
MERCEDES-BENZ ROMANIA SRL