loader
Mega Image inchide anul 2017 cu o retea de 596 de magazine

Mega Image inchide anul 2017 cu o retea de 596 de magazine

Mega Image a deschis inca 11 magazine in a doua parte a lunii decembrie, ajungand la o retea de 596 de magazine.

Luna decembrie a devenit astfel cea mai activa in portofoliul retelei, prin deschiderea a 21 de noi locatii in Bucuresti, Cluj, Brasov, Giurgiu si Targoviste. In penultima zi a anului, pe 30 decembrie, Mega Image a inaugurat cinci noi supermarket-uri.
Magazinele deschise in a doua parte a lunii decembrie:


22 Dec: Mega Image Lunii (Univ. Baritiu) situat in Brasov, str. Lunii nr. 6, judetul Brasov.
22 Dec: Mega Image Select situat in Targoviste, str. Tineretului nr. 2, judetul Dambovita.
22 dec: Shop&Go Industriilor 56 situat in Bucuresti, str. Industriilor, nr. 56, bloc 1, parter, sector 3.
22 Dec: Mega Image Brancoveanu situat in Targoviste, str. Constantin Brancoveanu, nr. 54A, judetul Dambovita.
22 Dec: Mega Image Floresti Florilor situat in comuna Floresti, sat Floresti, str. Florilor, nr. 176 A, parter, sp.com. 2.
30 Dec: Shop&Go Soseaua Bucuresti 47 situat in Giurgiu, str. Bucuresti, nr. 47, judetul Giurgiu.
30 Dec: Shop&Go Smaranda Braescu 42 situat in str. Smaranda Braescu, nr. 42, sector 1, Bucuresti.
30 Dec: Shop&Go Cetatii 17 situat in Brasov, Bd. Valea Cetatii, nr. 17, bloc A 27C, Brasov.
30 Dec: Shop&Go Margeanului 40 situat in Bucuresti, str. Margeanului, nr. 40, Bloc M100, parter, sector 5, Bucuresti.
30 Dec: Shop&Go Mihai Bravu 12 situat in Bucuresti, sos. Mihai Bravu, nr. 12, Bl. P21-P21A, parter, sector 2.

 

Tot in luna decembrie, Mega Image a lansat pe piata un nou concept Shop&Go – Mega Apetit, bazat pe Ready Meals. Acesta este situat in incinta Plaza Mall, din Blvd. Timisoara, nr 26, etaj 2, sector 6, Bucuresti. Noul format este conceput special pentru zona de food court si zona de birouri, iar produsele vor fi in principal din gama Mega Apetit.


Noul magazin vine in intampinarea oamenilor activi, care nu pot aloca mult timp pentru pregatirea meselor sau care au nevoie de gustari rapide si sanatoase in pauzele din timpul programului de munca sau in timpul liber. Astfel, noul Shop&Go - Mega Apetit include o gama extinsa de produse pentru consum in orice moment al zilei, de la sandvis-uri, aperitive, salate, supe, dar si ciorbe, feluri principale, dulciuri si meniuri complete.


O noutate in noul magazin sunt mancarurile gatite, calde sau reci, care includ de la retete romanesti pana la preparate gourmet, pregatite la foc sau pe gratar cu carbune.

 

„Anul 2017 a fost un an bun, cu multe provocari care ne-au ajutat sa ne dezvoltam si sa ne indeplinim toate obiectivele propuse. Un prim succes al acestui an a fost intrarea pe piata de retail din Cluj Napoca, unde am venit in intampinarea consumatorilor dar si a producatorilor locali. De asemenea, in 2017 ne-am consolidat pozitia in Bucuresti prin cresterea numarului de locatii Mega Image si Shop&Go, am lansat propria platforma de ecommerce www.mega-image.ro si nu in ultimul rand, ne-am asumat un rol tot mai activ de sustinere a comunitatilor si a unor cauze sociale. Asadar, incheiem anul in forta, printr-o accelerare a expansiunii”, a declarat Vassilis Stavrou, Director General Mega Image.


Compania isi extinde in mod constant reteaua de magazine si patrunde astfel tot mai mult in proximitate, devenind unul dintre cei mai puternici jucatori din retail ce se apropie din ce in ce mai mult de clienti, pe un teritoriu familiar acestora, usurandu-le astfel modul de a-si realiza cumparaturile. In 2017, Mega Image a inaugurat un numar de 69 de noi magazine.
 

Autori

foto
MEGA IMAGE SRL