loader
Maria Popova este noul Head of Communications, Public Affairs, Science and Sustainability pentru grupul de tari Romania, Bulgaria si Republica Moldova

Maria Popova este noul Head of Communications, Public Affairs, Science and Sustainability pentru grupul de tari Romania, Bulgaria si Republica Moldova

Maria Popova preia conducerea departamentului de Communications, Public Affairs, Science and Sustainability al companiei Bayer din regiune de la predecesoarea sa, Ruxandra Pirojoc

Incepand cu 1 februarie, Maria Popova preia conducerea departamentului Communications, Public Affairs, Science and Sustainability din Romania, Bulgaria si Republica Moldova de la Ruxandra Pirojoc, care va prelua rolul global de CORE Communications Lead in cadrul Bayer AG, cu sediul in Leverkusen, Germania.

Ultimii 8 ani ai carierei mele au fost o calatorie uimitoare in care am lucrat cu cele mai bune echipe, in care am dezvoltat proiecte unice si parteneriate de incredere, toate cu viziunea comuna „Sanatate pentru toti, nimeni fara hrana”. Desi sunt nostalgica in ceea ce priveste rolul meu anterior, sunt extrem de mandra de echipa care va continua sa duca mai departe activitatile Communications & PASS in Romania, Bulgaria si Republica Moldova, sub conducerea Mariei”, a spus Ruxandra Pirojoc.

Maria Popova face parte din familia Bayer din 2018. S-a alaturat Grupului de Tari ca Business Partner pentru diviziile Consumer Health si Pharmaceuticals. De atunci, este o parte importanta a echipei de comunicare si a ajutat activ la construirea si protejarea reputatiei companiei in randul partilor interesate ale companiei.

Dupa absolvirea studiilor in Relatii Publice si Comunicare, si-a dezvoltat cariera profesionala, expertiza in comunicare si leadership timp de 20 de ani, in diferite roluri in agentii locale de PR si retele de comunicare, lucrand cu companii multinationale cheie care opereaza in diferite domenii de afaceri din Bulgaria si dincolo de frontiere.

Pentru mine este o onoare sa preiau acest rol si sa imi continuu calatoria alaturi de echipa Bayer, cu accent clar pe consolidarea dialogului si a comunicarii in grupul nostru de tari. Fiind unul dintre liderii mondiali in domeniul sanatatii si agriculturii, Bayer dezvolta si furnizeaza inovatii care pot ajuta la depasirea unora dintre provocarile majore cu care se confrunta omenirea. In mediul dinamic si supraincarcarea de date in care traim, comunicarea este primordiala pentru a ajunge la clienti, pacienti si parteneri cu informatii despre aceste solutii, adaptate nevoilor lor specifice”, a spus Maria Popova in momentul numirii sale.

Despre Bayer

Bayer este o companie globala cu competente cheie in domeniul Stiintelor Vietii, respectiv sanatate si agricultura. Produsele si serviciile oferite sunt special concepute pentru a fi in beneficiul oamenilor, contribuind la depasirea provocarilor uriase pe care le presupune o populatie globala in crestere si imbatranita. Bayer se angajeaza sa impulsioneze dezvoltarea durabila si sa genereze un impact pozitiv asupra afacerilor sale. In acelasi timp, Grupul isi propune sa-si creasca puterea de castig si sa creeze valoare prin inovare si crestere. Marca Bayer reprezinta incredere, fiabilitate si calitate in intreaga lume. In anul fiscal 2021, Grupul avea aproximativ 100,000 de angajati si a inregistrat vanzari de 44,1 de miliarde Euro. Cheltuielile cu Cercetarea si Dezvoltarea s-au ridicat la 5,3 miliarde de Euro. Pentru informatii suplimentare va invitam sa accesati www.bayer.com.