loader
Lucian Enaru este noul Director General Schneider Electric Romania si Republica Moldova

Lucian Enaru este noul Director General Schneider Electric Romania si Republica Moldova

El va prelua aceasta functie dupa 13 ani in cadrul echipei Schneider Electric

Incepand cu data de 01 februarie 2020, Lucian Enaru preia pozitia de Director General Schneider Electric Romania si Republica Moldova. Aceasta numire vine la incheierea mandatului de 4 ani al lui Marius Persinaru.   

Marius a condus dezvoltarea business-ului Schneider Electric Romania, folosindu-si experienta de   management si leadership de peste doua decenii, in cadrul unor companii internationale de top, atat in Romania, cat si la nivel global.

Am venit la Schneider Electric intr-o perioada de transformare”, spune Marius Persinaru. „Rolul meu a fost sa structurez organizatia intr-un nou context regional si intr-un moment de redefinire a industriei.  Acest lucru a dus la consolidarea echipei si crearea unei culturi organizationale solide, capabile sa se adapteze si sa sustina transformarea strategica globala. Consider ca in acesti patru ani am dezvoltat organizatia locala, iar acum, cand este intr-o alta etapa si are un nou set de obiective, Lucian este omul potrivit sa duca mai departe planurile Schneider Electric.”

Marius se va dedica dezvoltarii proiectelor personale din zona de agro-business eco & bio, consultanta in management si leadership strategic.

Lucian Enaru va prelua functia de Director General dupa 13 ani in cadrul echipei Schneider Electric.  De-a lungul timpului, Lucian a ocupat diverse pozitii in vanzari si marketing, cea mai recenta fiind de  Director de Vanzari. Noua pozitie reprezinta o recunoastere a realizarilor si experientei profesionale   acumulate si o ocazie de a implementa o noua directie strategica business-ului de peste 70 milioane EUR (conform Rezultatelor Financiare 2018). 

Sunt onorat de decizia Schneider Electric de a-mi incredinta dezvoltarea companiei pe piata locala, intr-un moment important pentru industria in care activam”, spune Lucian. “Obiectivul meu principal va fi acela de a promova solutiile digitale in domeniul eficientei energetice si de a le oferi clientilor si partenerilor nostri produsele, solutiile si aplicatiile EcoStruxure, pentru eficienta si dezvoltare durabila.”     

Despre Schneider Electric

La Schneider, credem ca accesul la electricitate, prin intermediul unor solutii inteligente, si la tehnologie este un drept fundamental al omului. Le oferim tuturor ocazia de a face mai multe lucruri cu mai putine resurse, asigurand prezenta vietii oriunde, oricand si pentru oricine - Life is On!  

Furnizam solutii digitale in domeniul energiei si al automatizarii, in scopul asigurarii eficientei si sustenabilitatii. Imbinam cele mai bune tehnologii pe zona energetica, de automatizari in timp real, de software si servicii integrate pentru locuinte, in cladiri, centre de date, infrastructura si in diferite industrii.

Ne-am luat angajamentul sa descoperim posibilitatile infinite ale unei comunitati deschise, globale, inovatoare, care ne impartaseste telul si valorile noastre de incluziune si imputernicire.

Autori

foto
SCHNEIDER ELECTRIC ROMANIA SRL