loader
CEC Bank lanseaza serviciul Card2Card pentru transferuri de bani de pe mobil

CEC Bank lanseaza serviciul Card2Card pentru transferuri de bani de pe mobil

Pentru clientii utilizatori de carduri Visa emise de CEC Bank, transferurile de bani se pot realiza si prin aplicatia CEC Pay

CEC Bank, banca romaneasca cu cea mai lunga traditie si cea mai extinsa retea din Romania, lanseaza serviciul Card2Card pentru transferul rapid de bani de pe mobil  intre carduri bancare, dezvoltat pe platformele organizatiilor de carduri. Serviciul poate fi accesat prin aplicatia dedicata Card2Card Transfer, sub forma unui portofel digital, disponibila atat pentru telefoanele cu sistem de operare Android, cat si pentru telefoanele cu iOS. Transferurile de bani prin intermediul Card2Card Transfer vor permite utilizatorilor de carduri bancare sa initieze trimiteri de bani, solicitari de bani catre/de la numere de telefon editate de utilizator, care sunt/nu sunt salvate in agenda telefonului. Se pot transfera rapid sume de bani in lei si in EUR din/catre carduri emise de institutii financiar – bancare din Romania si din strainatate (Italia, Spania, Franta, Germania, Marea Britanie, Scotia, Irlanda, Tara Galilor, Olanda, Belgia, Suedia, Norvegia, Danemarca, Finlanda, Austria).

Pentru clientii utilizatori de carduri Visa emise de CEC Bank, transferurile de bani se pot realiza si prin aplicatia CEC Pay, lansata de curand de banca.

Totodata, CEC Bank anunta disponibilitatea platilor contactless la orice terminal din Romania sau strainatate care accepta astfel de plati prin dispozitivele smartwatch folosind cardurile Visa inrolate in wallet-urile Fitbit Pay si Garmin Pay.

CEC Bank are peste 155 de ani de traditie in Romania, dar tinem pasul cu vremurile si lansam pe piata produse si servicii inovative, astfel incat sa raspundem mai bine nevoilor clientilor. In prezent, telefoanele mobile au ajuns sa fie folosite mai des decat computerele pentru navigarea pe internet. In acelasi timp, transferurile de bani de la persoana la persoana continua sa fie populare - de la impartirea notei la restaurant, pana la sumele pentru membri ai familiei sau imprumuturi. In acest context, serviciul de transfer de bani pe card lansat de CEC Bank raspunde nevoilor de rapiditate si accesibilitate”, explica Bogdan Neacsu, Director General - Presedinte CEC Bank.  

Suntem foarte incantati sa lansam impreuna cu partenerii nostri de la CEC Bank noi servicii de plati dedicate posesorilor de carduri Visa emise de CEC Bank, care raspund nevoilor de mobilitate si digitalizare. Datele noastre arata ca una din 10 plati in magazine este realizata in prezent cu un card Visa din portofele mobile,  dovada ca romanii isi doresc sa faca plati rapid, comod si in siguranta cu dispozitive mobile. Platile contactless prin smartwatch, care integreaza optiunea Pay, sunt adaptate consumatorilor cu un stil de viata modern si incurajeaza libertatea de miscare, oferind in acelasi timp un nivel de securitate foarte ridicat. Mai mult, clientii CEC Bank care isi inroleaza cardul Visa in portofelul digital CEC Pay vor putea trimite si primi bani, in timp real, de la rude si prieteni, atat in tara, cat si in strainatate, prin intermediul platformei de plati Visa Direct. Astfel, transferul de bani se realizeaza eficient si sigur, direct in contul beneficiarului, pe baza informatiilor de card”, a declarat Catalin Cretu, General Manager pentru Romania, Croatia, Slovenia si Malta in cadrul Visa.

Pentru a putea activa serviciul de transferuri Card2Card, utilizatorii trebuie sa descarce aplicatia Card2Card Transfer, disponibila atat pentru clientii CEC Bank, cat si pentru clientii altor institutii financiar – bancare, sa se autentifice si sa adauge atat carduri bancare, cat si carduri de fidelitate, emise de diferiti comercianti.

Aplicatia Card2Card Transfer poate fi instalata in mod gratuit, iar pentru transferurile de bani efectuate pana la data de 31.12.2020 nu se platesc comisioane. Clientii pot consulta ghidul de utilizare si comisioanele aferente pe www.cec.ro.

Despre CEC Bank

CEC Bank este banca romaneasca cu cea mai lunga traditie. Fondata in 1864, CEC Bank are in prezent peste 2 milioane de clienti, cea mai extinsa retea nationala, cu peste 1.000 de sucursale si unitati teritoriale si active de 29,3 miliarde lei, la sfarsitul anului 2018.

CEC Bank este o banca universala de top pe piata romaneasca, care ofera o gama completa de produse si servicii persoanelor fizice, IMM-urilor si corporatiilor mari, prin multiple canale de distributie: unitati bancare, retele de ATM, internet banking (CEConline), mobile banking si phone-banking (Tele CEC).

Statul roman, prin Ministerul Finantelor Publice, este unicul actionar al CEC Bank, iar in luna noiembrie a acestui an (a.c. 2019), in urma acordului Comisiei Europene, capitalul bancii a fost majorat cu 940 milioane lei.

Mai multe detalii despre produsele si serviciile oferite de CEC Bank pot fi obtinute in orice unitate a Bancii, apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul www.cec.ro

Autori