loader

Listare societati pe piata AeRO

Prime Transaction, in calitate de consultant AeRO, a obtinut acordul de principiu al BVB pentru primele 3 societati care se transfera de pe Rasdaq pe ATS AeRO.

Miercuri 25.02.2015, Prime Transaction SA a primit de la BVB acordul de principiu pentru primele 3 societati care se transfera de pe Rasdaq pe ATS AeRO. Cele 3 societati sunt: Petrocart SA Piatra Neamt simbol PTRC, Inox SA Magurele simbol INOX, Ducatex SA Jilava simbol GUFX.

 

AeRO, sistemul alternativ de tranzactionare administrat de BVB, lansat oficial in data de 25.02.2015, se pregateste pentru listarea societatilor tranzactionate pe Rasdaq (conform Legii nr. 151/2014). In aceasta perioada la majoritatea societatilor tranzactionate pe Rasdaq se desfasoara adunari generale ale actionarilor pentru a hotari piata pe care se vor tranzactiona.

 

“AeRO inseamna pentru emitenti o noua sansa pentru a folosi piata de capital in folosul societatii, in special prin atragerea de capital pentru finantarea proiectelor dar si pentru pregatirea companiilor in vederea trecerii la un nou nivel de transparenta, listarea pe Piata Reglementata” a declarat Dl. Ionel Uleia, presedinte al Prime Transaction SA.

 

Prime Transaction – intermediar specializat in prestarea de servicii financiare pentru clientii autohtoni, este consultant autorizat BVB pentru listarea societatilor pe piata AeRO
 

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL