loader
LG continua sa depaseasca granitele  sunetului exceptional pe smartphone prin noua serie G

LG continua sa depaseasca granitele sunetului exceptional pe smartphone prin noua serie G

Prin tehnologiile Crystal Sound OLED si Meridian Audio, LG G8 ThinQ va ofera sunet premium in orice mediu ambiental

In cadrul MWC 2019, LG Electronics (LG) va aminti auditoriului de reputatia si istoricul sau ca lider in domeniul sunetului pe smartphone, prin intermediul noului telefon LG G8 ThinQ cu Crystal Sound OLED (CSO), o tehnologie inovatoare ce foloseste ecranul OLED al telefonului pe post de amplificator audio.

Cum tot mai multi consumatori isi folosesc smartphone-ul ca dispozitiv principal pe care vizioneaza filme, se joaca si asculta muzica, cererea pentru telefoane mobile capabile de a oferi un sunet de inalta calitate este mai mare ca niciodata. LG a recunoscut dintotdeauna importanta sunetului de inalta calitate pe smartphone in crearea unei experiente de utilizare impresionante, iar aceasta convingere continua odata cu lansarea noului LG G8 ThinQ.

Creata chiar in cadrul companiei LG, tehnologia CSO da o noua utilizare ecranului OLED, ca diafragma ce vibreaza pe intreaga sa suprafata pentru a produce un sunet de un volum impresionant. Si, cum tehnologia unica LG profita de intregul ecran, CSO imbunatateste si claritatea, vocile devenind mai usor de deosebit, iar notele muzicale subtile fiind mai usor de perceput.

In modul difuzor, sunetul oferit are un bas impresionant, gratie difuzorului pozitionat inferior. Este posibila o performanta stereo deplina si echilibrata, sistemul audio pe doua canale utilizand acest difuzor plasat inferior si partea superioara a ecranului. Pe langa imbunatatirea calitatii sunetului, tehnologia CSO ii confera modelului LG G8 ThinQ si un aspect minimalist curat.

Lucrand indeaproape cu partenerul audio Meridian, LG aduce din nou experientei mobile o exceptionala fidelitate a sunetului, oferind acea calitate bine calibrata a sunetului pe care clientii companiei o asteapta din partea unui telefon premium. In plus, noua serie de telefoane G dispune si de:

  • Sunet DTS:X 3D Surround, care emuleaza un sistem pe 7.1 canale, cu sau fara casti audio, in premiera pentru LG
  • Convertorul Hi-Fi Quad DAC innobileaza experienta auditiva, reproducand sunetul cu o fidelitate exceptionala si adaugand posibilitatea de a reduce compresia majoritatii tipurilor de fisiere audio, pentru o mai mare claritate si profunzime
  • Suport Master Quality Authenticated (MQA), pentru streaming audio de inalta calitate, chiar si fara un plan de date nelimitat
  • Difuzorul Boombox profita de spatiul intern al telefonului, folosindu-l ca pe o camera de rezonanta, cu ajutorul careia genereaza un bas puternic si un volum ridicat

“LG G8 ThinQ demonstreaza clar angajamentul nostru de a duce sunetul de smartphone pe noi culmi,” a declarat Chang Ma, vicepresedinte senior si sef al departamentului Product Strategy din cadrul LG Electronics Mobile Communications Company. “Dezvoltand noi tehnologii si lucrand indeaproape cu cei mai buni parteneri din industria audio, LG va continua sa ofere acea calitate a sunetului pe care consumatorii o cer si o merita.”

Participantii la MWC din Barcelona sunt incurajati sa viziteze standul LG intre 25-28 februarie, pentru a experimenta personal tehnologia Crystal Sound OLED si telefonul LG G8 ThinQ, alaturi de multe alte inovatii ale industriei mobile.

Autori

foto
LG ELECTRONICS ROMANIA SRL