loader
Lansare Investment Academy – seria de 14 materiale video pentru cei interesati de investitiile la bursa

Lansare Investment Academy – seria de 14 materiale video pentru cei interesati de investitiile la bursa

Investment Academy trateaza intr-un mod structurat cele mai frecvente teme si intrebari care apar din partea investitorilor care au in vedere plasamente financiare in actiuni, obligatiuni si titluri de stat

Tot mai multi romani sunt interesati de investitiile la bursa, atat pe piata locala de capital cat si pe pietele internationale.

In abundenta de informatii despre instrumente financiare, modalitati de tranzactionare, stiri despre pietele financiare, platforma FinancialMarket.ro impreuna cu Cristian Tudorescu au dezvoltat Investment Academy – o serie de 14 materiale video accesibile oricui este interesat de investitiile la bursa.

Investment Academy trateaza intr-un mod structurat cele mai frecvente teme si intrebari care apar din partea investitorilor care au in vedere plasamente financiare in actiuni, obligatiuni si titluri de stat. Intre temele abordate, se regasesc:

● ce instrumente financiare are la indemana un investitor, de la risc scazut pana la risc foarte ridicat

● ce randamente s-au putut obtine pe pietele bursiere pe un interval de 5 ani

● cum se cuantifica riscurile investitiei la bursa

● actiuni romanesti vs actiuni internationale, avantaje si dezavantaje ale fiecarei abordari

● cei mai importanti indicatori in evaluarea actiunilor

● ce randamente se pot obtine din titluri de stat si obligatiuni corporative,

precum si alte dezvoltari ale acestor teme, cu exemple si studii de caz atat pe actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti cat si de pe piata americana.

Scopul materialelor video din Investment Academy este de a oferi informatiile relevante referitoare la investitiile la bursa, astfel incat oricine va dori sa isi diversifice portofoliul cu astfel de instrumente sa o poata face in cunostinta de cauza privind oportunitatile, randamentele si riscurile.

Despre proiect:

FinancialMarket.ro – platforma de informatii financiare cu focus pe investitii in piata de capital, analize privind companiile listate pe Bursa de Valori Bucuresti si bursele internationale, organizeaza frecvent webinarii si cursuri despre evaluarea actiunilor destinate atat incepatorilor cat si celor avansati in domeniul bursier.    

Cristian Tudorescu – expert piete de capital, cu un background de 18 ani in investitii bursiere, respectiv in analiza si evaluarea companiilor de pe piata locala si din pietele internationale. Este co fondator Investors Club – comunitate a investitorilor de retail la Bursa de Valori Bucuresti si sustine periodic workshop-uri pentru investitori axate pe evaluarea companiilor listate. 

Proiectul Investment Academy este sustinut de:

Parteneri Principali – Bursa de Valori Bucuresti si TradeVille

Parteneri – Teraplast, Purcari Wineries, Bittnet Group, 2Performant Network.

www.financialmarket.ro/investment-academy

Playlist Youtube

 

Autori