loader
La aniversarea a 15 ani de la infiintare, Biris Goran lanseaza un nou website si o noua identitate vizuala

La aniversarea a 15 ani de la infiintare, Biris Goran lanseaza un nou website si o noua identitate vizuala

Avocatii de la Biris Goran au sarbatorit anul aniversar atat prin proiecte noi cat si prin largirea echipei

Anul 2021 a marcat  implinirea a 15 ani de la infiintare pentru Biris Goran, una dintre cele mai cunoscute case de avocatura din Romania. Avocatii de la Biris Goran au sarbatorit anul aniversar atat prin proiecte noi, prin reusite si recunoastere primita de la organizatii internationale de specialitate, cat si prin largirea echipei.

Acest lucru nu ar fi fost posibil fara munca de calitate a avocatilor si consultantilor nostri – 15 ani de crestere si de consolidare pe o piata competitiva precum cea a avocaturii din Romania. Ma consider privilegiat sa lucrez impreuna cu colegi de calibrul membrilor echipei noastre – dinamici, exceptionali profesionisti si plini de curiozitate pentru domeniul in care activeaza“, a declarat Gabriel Biris, membru co-fondator al societatii de avocatura. „Suntem, de asemenea, privilegiati sa avem clienti si proiecte de exceptie, care ne consolideaza in continuare experienta si expertiza. Fara increderea clientilor nostri, istorici sau mai recenti, nu am fi putut ajunge aici.

                                        

Am dorit sa marcam trecerea in urmatoarea etapa prin lansarea unei noi identitati vizuale, precum si prin construirea unui nou website care sa ne reprezinte mai bine nivelul profesional la care suntem in acest moment -  dinamism, determinare, reusita. In era prezentei online, consideram ca accesul la expertiza si serviciile noastre trebuie sa acomodeze necesitatile unui client modern, mai activ, mai implicat, mai curios - si sa faciliteze accesul catre echipa noastra tuturor celor care fac parte din dialogul extins al societatii moderne” – a mai precizat Gabriel Biris.

Biris Goran este o societate romaneasca de avocatura de afaceri infiintata in 2006 cu o echipa de peste 45 de avocati si consultanti fiscali, inclusiv noua parteneri, cu un mix de experienta internationala si locala. Practicile si echipa Biris Goran au fost incluse cu regularitate printre firmele de avocatura de top din Romania in ghidurile juridice Chambers Europe si European Legal 500.

Autori

foto
BIRIS GORAN CONSULTING SRL