loader
Kuldeep Kaushik este numit Chief Executive Officer al NN in Romania

Kuldeep Kaushik este numit Chief Executive Officer al NN in Romania

Kuldeep se alatura NN Group venind de la AXA International & New Markets, unde a detinut rolul de Chief Operating and Transformation Officer incepand din 2017, desfasurand-si activitatea in Madrid, Spania

NN Group anunta numirea lui Kuldeep Kaushik in functia de CEO al NN in Romania, incepand cu data de 1 noiembrie 2021, mandatul sau fiind supus aprobarii autoritatilor locale. Kuldeep preia conducerea de la Gerke Witteveen, Chief Financial Officer al NN in Romania, care a detinut rolul de CEO interimar in ultima perioada.

Kuldeep se alatura NN Group venind de la AXA International & New Markets, unde a detinut rolul de Chief Operating and Transformation Officer incepand din 2017, desfasurand-si activitatea in Madrid, Spania. In cel mai recent rol, a coordonat activitatea de transformare a experientei clientilor si a operatiunilor de business, avand o contributie relevanta in implementarea strategiei de dezvoltare bazata pe tehnologie, date si inovatie, in peste 20 de tari. Anterior, Kuldeep a detinut diverse roluri in cadrul AXA Hong Kong, biroul regional din Asia si in sediul central, fiind responsabil de dezvoltarea strategiei de business si coordonarea activitatilor de operatiuni si IT.

Kuldeep detine un MBA de la HEC Paris si studii in inginerie urmate la NIT Durgapur, India. 

In calitate de CEO al NN in Romania, Kuldeep va coordona echipa locala si se va concentra pe consolidarea cresterii business-ului pe piata din Romania.

NN in Romania

NN are o prezenta de peste 24 de ani in Romania si un portofoliu extins de solutii pentru asigurarea viitorului financiar, precum asigurari de viata, sanatate si locuinta, pensii private si servicii de management al activelor. Din 1997, cand si-a inceput activitatea in Romania, NN s-a implicat continuu in dezvoltarea pietei locale si sustine astazi peste 2 milioane de clienti pentru a-si asigura un viitor financiar mai bun, fiind lider in segmentul asigurarilor de viata si pensiilor private.

La NN, misiunea noastra este sa fim alaturi de clienti in demersurile lor de a proteja tot ce conteaza cel mai mult pentru ei. Stim ca oamenii se bazeaza pe noi atunci cand apar situatii neprevazute si au nevoie de sprijin sa asigure un viitor financiar mai bun pentru ei si cei dragi.

Stabilitatea financiara se reflecta in strategia NN de a deveni asiguratorul digital al viitorului si in investitiile pe care compania le face pentru digitalizarea experientei oferite clientilor si diversificarea portofoliului de produse.

In acelasi timp, preocuparea tot mai mare a clientilor pentru sanatate si protectie financiara a crescut relevanta asigurarilor de viata si de sanatate, iar pentru noi, la NN, accesul la astfel de solutii financiare care sa raspunda nevoilor dinamice ale clientilor este o prioritate mai importanta ca oricand.

Autori

foto
NN ASIGURARI DE VIATA SA