loader
KPMG in Romania numeste trei noi parteneri

KPMG in Romania numeste trei noi parteneri

Noile numiri reflecta continuitatea succesului companiei

KPMG in Romania anunta numirea a trei noi parteneri: Bogdan Vlad si Nicoleta Rusu in departamentul de Audit si Robert Maxim in departamentul de Consultanta in Afaceri. Noile numiri reflecta continuitatea succesului companiei, chiar in contextul dificil din prezent, precum si increderea noastra in viitor.

Bogdan Vlad, Partener Audit, este in echipa KPMG de douazeci de ani, iar promovarea sa ca Partener este un rezultat firesc al experientei considerabile acumulata de-a lungul carierei sale in audit si managementul riscului si al calitatii, pe care se bazeaza in asistenta oferita clientilor nostri. Bogdan a fost director al departamentului de Audit din 2010 si a lucrat in proiecte dintr-o gama larga de industrii, inclusiv Retail, Autovehicule, Productie industriala, Imobiliare si Constructii. De asemenea, a avut o contributie esentiala la dezvoltarea afacerii KPMG in Romania si in managementul riscului si calitatii pentru KPMG International. Bogdan este o persoana sociabila, a dezvoltat o relatie solida cu echipa sa si indruma oamenii in procesul de dezvoltare profesionala.

Bogdan afirma: „Este un privilegiu sa devin Partener in KPMG in Romania. In aceasta perioada de schimbare, profesionistii nostri in Managementul Riscului si Audit ofera liderilor in afaceri asistenta necesara pentru decizii strategice in contextul provocarilor complexe cu care se confrunta. Voi continua sa dezvolt capabilitatile noastre, astfel incat sa ramanem alegerea clara dintre furnizorii de servicii profesionale.”

Nicoleta Rusu, Partener Audit, este un profesionist de succes, care face parte din Departamentul de Audit al KPMG in Romania de mai bine de 20 de ani. In tot acest timp, ea a efectuat audituri in numeroase industrii, inclusiv Telecomunicatii, Productie industriala, Retail si Petrol si Gaze. De asemenea, Nicoleta a jucat un rol activ in proiecte locale si internationale KPMG pentru Calitate si Inovatie in Audit. Ea a avut o contributie semnificativa la dezvoltarea Departamentului local de Practica Profesionala prin crearea unei echipe multidisciplinare cu abilitatile necesare proiectelor desfasurate. Oamenii cu care a colaborat in diferite proiecte i-au apreciat calitatile de lider si capacitatea de a intelege nevoile individuale, precum si abilitatea de a conecta oamenii potriviti pentru formarea unei echipe potrivite pentru a presta servicii excelente clientilor nostri.

Am un mare respect pentru stilul de leadership din cadrul  KPMG, inca de cand m-am alaturat companiei ca junior in urma cu peste 20 de ani. Asadar, este un privilegiu si o mare responsabilitate sa imi asum rolul de Partener in acesta perioada plina de provocari. Asteptarile din partea clientilor, echipei,  pietei si  autoritatilor de reglementare sunt ridicate, insa aceste provocari sunt cele ce ofera cele mai bune oportunitati de crestere. Astept cu nerabdare sa transform aceste oportunitati in povesti de succes si sa ofer in continuare clientilor nostri servicii care sa fie la inaltimea valorilor noastre”, afirma Nicoleta.

Robert Maxim, Partener Consultanta in Afaceri, se alatura echipei de lideri in urma integrarii recente a Ensight Management Solutions in KPMG in Romania. Fost partener la Ensight, Robert are o experienta considerabila in piata de servicii de consultanta din Romania. De-a lungul carierei sale, a lucrat cu clienti din industrii precum Servicii Financiare, Retail, Energie, Imobiliare, Sanatate si Industria Farmaceutica. De asemenea, a dezvoltat legaturi solide cu diverse ONG-uri, precum si alte organizatii din societatea civila, pe care le va aprofunda in continuare ca parte a angajamentului KPMG fata de comunitatea noastra. Integrarea Ensight in KPMG in Romania va permite imbinarea experientei locale, pe care Ensight a acumulat-o de-a lungul celor 20 de ani de activitate, cu baza de cunostinte si resurse globale a KPMG.

Robert afirma: „Sunt mandru sa fiu din nou alaturi de KPMG in aceasta perioada plina de oportunitati strategice. Am devenit parte a unei echipe dinamice si inovatoare, cu mentalitatea antreprenoriala necesara pentru a reusi in mediul de business actual si astept cu nerabdare sa sprijin clientii nostri din toate industriile in pregatirea lor pentru viitor. ”

Ramona Jurubita, Country Managing Partner, KPMG in Romania, adauga: „Este o mare placere sa le urez lui Bogdan, Nicoletei si lui Robert bun venit in echipa de lideri a KPMG. Numirea lor reflecta  devotamentul si angajamentul lor de a oferi clientilor nostri servicii de calitate, bazate pe standarde riguroase. Extinderea parteneriatului, chiar si in situatia dificila actuala, este, de asemenea, o confirmare a sustenabilitatii afacerii noastre, a adaptabilitatii si a capacitatii noastre nu de a supravietui, ci de a creste pe masura ce ne pregatim pentru un viitor mai bun dincolo de aceste vremuri dificile.” 

Despre KPMG  

KPMG este o retea internationala de firme membre care furnizeaza servicii de Audit, Consultanta fiscala si Consultanta in afaceri in 147 de tari, avand 219.000 de profesionisti in toata lumea. Firmele membre independente din reteaua KPMG sunt afiliate la KPMG International Cooperative („KPMG International”), o entitate elvetiana. Fiecare firma membra a retelei KPMG reprezinta o entitate distincta si separata din punct de vedere juridic.

In Romania si Moldova, KPMG are 6 birouri localizate in Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara si Chisinau.

Autori

foto
KPMG ROMANIA SRL