loader
Konica Minolta isi face intrarea pe piata de tipar digital de inalta productie, prin lansarea seriei de sisteme de productie AccurioPress C14000

Konica Minolta isi face intrarea pe piata de tipar digital de inalta productie, prin lansarea seriei de sisteme de productie AccurioPress C14000

Konica Minolta, lider de piata pe zona de solutii pentru imprimare industriala si comerciala, lanseaza la nivel global, noua serie AccurioPress C14000.

Lansarea sistemului de productie AccurioPress C14000 – primul de acest gen destinat imprimarii digitale pe baza de toner a volumelor mari – va putea fi urmarita in toata lumea, direct de la PRINTING United Dallas, Texas – SUA.

AccurioPress C14000 are o viteza de imprimare de pana la 140 de pagini A4 pe minut si este cu 40% mai rapid decat orice alt echipament de productie digitala de la Konica Minolta. Cel de-al doilea model din serie, AccurioPress C12000, furnizeaza aceeasi calitate de imprimare si o viteza de 120 ppm.

Lansarea noului sistem de productie sustine misiunea Konica Minolta de a sprijini transformarea companiilor din industrie, oferind predictii asupra potentialelor provocari si creand solutii impreuna cu acestea. Noile sisteme sunt destinate clientilor care  vor sa isi extinda si eficientizeze afacerile prin automatizarea fluxurilor de lucru. Automatizarea presupune interventie umana redusa si productivitate crescuta, cu efecte vizibile  precum o productie ridicata, de inalta calitate, cu pierderi reduse.

AccurioPress C14000 - echipament reprezentativ pentru noua serie  AccurioPress, aduce plus valoare clientilor prin crearea unor oportunitati noi de extindere a afacerilor pe care le detin. Totodata, prin utilizarea noului sistem de productie, clientii  beneficiaza de o eficienta operationala accelerata si o imbunatatire a costurilor totale de proprietate (TCO), cu o amortizare rapida a investitiilor.

Konica Minolta detine in portofoliu o gama extinsa de sisteme de productie destinate atat companiilor nou infiintate, cat si celor cu traditie in domeniu, toate oferind o calitate ridicata de imprimare a imaginilor si un volum mare de printare. In 2015, a fost dezvoltat primul model cu imprimare pe baza de cerneala, conceput pentru aplicatii de inalta calitate - similara cu cea offset: AccurioJet KM-1, cu o viteza de productie de 3000 coli pe ora. Ulterior, seria AccurioPress C6100s a fost dezvoltata pentru zona de mijloc a industriei de imprimare digitala, pentru a sprijini mediile extrem de sensibile. Noul sistem lansat - AccurioPress C14000 acopera acum decalajul dintre cele doua sisteme care fac parte din segmentul de imprimare de inalta productie (HPP), oferind un volum mai mare de imprimare si un ciclu indelungat de productie. Obiectivul principal al noului sistem de productie digitala pe baza de toner este sa ofere o alternativa profesionala clientilor de pe piata productiei comerciale. Noul sistem de productie digitala asigura productivitate ridicata, eficienta in operatiuni si calitate superioara de imprimare a brosurilor si cataloagelor.

Olaf Lorenz, General Manager DX Branding Division Konica Minolta, Inc.: “Lansarea noului AccurioPress C14000 este o initiativa extrem de importanta si semnificativa pentru companie, deoarece, in prezent, nu suntem cunoscuti pe zona de imprimare digitala de inalta productie pe baza de toner. Acum intram pe acest segment, cu un echipament de o calitate superioara. Asemanarea calitatii produsului tiparit, dintre imprimarea cu sistemele traditionale offset si cea cu toner, este uimitoare. Toata echipa Konica Minolta a muncit foarte mult pentru rezultatele obtinute.”

Koji Sugie, Executive Officer/Konica Minolta Inc., Division President of Professional Print Business: “Prin cresterea eficientei fluxului de lucru al clientilor, ne propunem pozitionarea in topul companiilor de pe piata de imprimare digitala HPP.”

Optiunile imbunatatite de control automat al culorii - IQ-501, de la Konica Minolta, ofera o performanta extinsa prin verificarea calitatii de tipar si detectarea defectelor si a petelor de pe coala. Imprimarea de inalta calitate inseamna stabilitate maxima, chiar si in timpul lucrarilor pe termen lung, in timp ce se inregistreaza o calitate mai mare si un volum de imprimare crescut.

“In timp ce alti producatori dispun de o tehnologie similara de control al calitatii, consideram ca unitatea noastra automata IQ-501 este unica. In acest mod, reusim sa ne diferentiem de competitorii nostri si sa oferim o calitate superioara a printurilor efectuate pe echipamentele Konica Minolta”, a declarat Olaf Lorenz.

Lansarea noilor echipamente AccurioPress C14000 si C12000 este o oportunitate majora de intrare pe segmentul echipamentelor de mare productie pentru companie. Atat seria de sisteme AccurioPress, cat si optiunea imbunatatita de control al calitatii IQ-501 sunt concepute si oferite pe piata exclusiv de catre Konica Minolta.

Autori

foto
KONICA MINOLTA BUSINESS SOLUTIONS ROMANIA SRL