loader
KLG Europe Romania lanseaza Simplify, cel mai nou serviciu de e-fulfillment din tara

KLG Europe Romania lanseaza Simplify, cel mai nou serviciu de e-fulfillment din tara

Prin Simplify, KLG Europe introduce pe piata conceptul unui ecosistem de business centrat pe e-commerce

Simplify, cel mai nou produs din piata de e-fulfillment din Romania si singurul cu posibilitatea de transport integrat, a fost lansat de KLG Europe. Prin Simplify, KLG Europe introduce pe piata conceptul unui ecosistem de business centrat pe e-commerce. Astfel, Simplify ofera antreprenorilor o solutie bazata pe integrarea tehnologiei si a fluxurilor operationale, pentru a simplifica procesele interne ale unui magazine online.

Ultimul studiu eMag Marketplace estima o crestere cu 40% a comenzilor online in prima jumatate a anului 2020, fata de aceeasi perioada a anului trecut, cele mai multe comenzi fiind realizate in sectiunile DIY ale site-ului, care aproape s-au dublat. “Modul in care evolueaza lucrurile in prezent ne spune ca, in continuare, romanii vor cumpara din ce in ce mai mult din online. Astfel, prin utilizarea serviciilor oferite de Simplify, antreprenorii vor putea sa se concentreze mai mult pe extinderea sau cresterea profitabilitatii si vor avea mai mult timp pentru afacerile lor” considera Cosmin Capataneanu, Director Comercial Simplify.

Fiind un produs al KLG Europe, care are o experienta de mai bine de 100 de ani, Simplify ofera afacerilor online posibilitatea de a-si muta procesele logistice si de transport catre un singur furnizor. Astfel, fiecare business poate beneficia de: transport, depozitare, ambalare produse, logistica retururilor, dar si flexibilitate prin integrarea si optimizarea serviciilor de curierat deja existente. “In viitorul apropiat avem in plan sa adaugam noi functionalitati in platforma, precum servicii de customer service, online marketing si finantare. De asemenea, obiectivul nostru este ca in maxim 5 ani sa devenim lideri in piata de e-fulfillment din Romania, iar in 3 ani Simplify sa ocupe 25% din cifra de afaceri a serviciului de logistica” completeaza Cosmin Capataneanu.

Noul serviciu Simplify le ofera clientilor si informatii detaliate despre livrarea last mile catre consumatorul final, prin intermediul Innoship - platforma care optimizeaza interactiunile dintre retaileri si curieri, eficientizand costurile aferente serviciilor de curierat si crescand performanta de livrare printr-o alocare dinamica a comenzilor catre curieri. De asemenea, si asocierea cu easySales vine in ajutorul antreprenorilor, prin parteneriatele cu start-up-urile de tehnologie si prin colaborarea cu majoritatea marketplace-urilor. Astfel, fiecare client poate avea acces direct la informatii complete despre livrarile efectuate prin serviciile de curierat, dar si la rapoarte in timp real. Mai mult decat atat, clientii magazinelor online au nevoie ca returul comenzilor sa fie la fel de usor precum a fost si comanda initiala, asa ca platforma imbunatateste si managementul comenzilor de retur.

Simplify implementeaza un concept inovator ce asigura transparenta, optimizare operationala, costuri mai mici si oportunitati de dezvoltare pentru magazinele online. In acelasi timp, clientii Simplify vor avea parte si de eficienta retelei de transport KLG Europe: rutier, national si international, aerian, maritim sau feroviar. In functie de stocurile si volumele zilnice, fiecare business primeste propriul spatiu in depozitele ultra-moderne din cadrul Simplify. Atunci cand sunt primite comenzi in magazinele online, Simplify preia automat comanda si incepe imediat pregatirea acesteia. Astfel, procesul de alegere si ambalare a produselor, dar si etichetarea si pregatirea acestora pentru livrare sunt realizate de catre Simplify, care apoi le livreaza clientului final.

Despre Simplify

Parte din KLG Europe, KLG Europe Romania isi continua drumul catre succes prin inovatie, responsabilitate si dedicarea totala oferita clientilor. Noul serviciu Simplify este dovada nivelului de dedicare si inovatie pe care compania e gata oricand sa le investeasca in afacerile clientilor, indiferent de marimea acestora. Filozofia KLG Europe Romania este  completata de valori precum incredere, spirit de echipa si, nu in ultimul rand, distractie – un mix care contribuie la cresteri sustenabile si aduce valoare adaugata clientilor si partenerilor.

Despre KLG Europe

De mai bine de 100 de ani KLG Europe isi imagineaza o lume fara granite si lucreaza neincetat alaturi de partenerii si clientii sai sa transforme aceasta viziune in realitate. Cu birouri plasate in Romania, UK, Olanda si China, KLG Europe ofera servicii integrate de logistica pentru clienti cu ambitii mari: transport terestru, aerian, maritim, depozitare si servicii cu valoare adaugata. La sfarsitul anului 2019, KLG Europe a devenit parte din grupul Sinotrans. KLG Europe Romania are 9 hub-uri pozitionate strategic in toata tara (Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Sibiu, Craiova, Constanta, Braila si Bacau) si ofera un serviciu de distributie care acopera toata tara in 24 de ore.

Autori

foto
KLG EUROPE LOGISTICS SRL