loader

Jones Lang LaSalle Romania desemneaza un nou manager al departamentului industrial

Jones Lang LaSalle anunta numirea recenta a Cristinei Pop in calitate de sef al departamentului industrial

Predecesoarea sa - Irina Iliescu, a lucrat pentru companie in Romania timp de 6 ani, punand bazele departamentului industrial pentru King Sturge si, ulterior, pentru Jones Lang LaSalle. "Irina a avut o contributie semnificativa in cadrul companiei, fiind responsabila de succesul departamentului industrial, cu peste 45 de contracte semnate si 200.000 mp in inchirieri sivanzari. Irina a luat decizia personala de a se stabili la Londra, iar Jones Lang LaSalle Romania profita de aceasta ocazie pentru a multumi Irinei pentru toate realizarile ei din ultimii sase ani ", a declarat Directorul General al biroului din Bucuresti, Gijs Klomp.

 

Cristina Pop are o experienta profesionala de peste 6 ani in sectorul imobiliar local. Ea a lucrat anterior ca Asset Manager pentru Valad in Romania, responsabilitatile ei incluzand operatiuni de leasing, bugetare, raportari lunare, reprezentarea proprietarului si administrarea activelor imobiliare. Printre realizarile sale importante amintim inchirierea a cca 40.000 mp de spatii industriale, comerciale si spatii de birouri.

 

În privinta numirii ei recente in functie, Cristina Pop declara:
"În ultimii doi ani sectorul industrial a devenit din ce in ce mai dur, iar natura cerintelor clientilor s-a modificat in mod semnificativ, dar si asteptarile lor in materie de chirii si termeni contractuali. Este crucial in prezent pentru firmele de consultanta sa aiba posibilitatea de a se adapta rapid la noile conditii de piata pentru a oferi clientilor indrumarea de care au nevoie, dar, de asemenea, sa aiba abilitatea de a gasi o solutie comuna pentru cerintele clientului si asteptarile proprietarilor. Acest lucru depinde, in principal, de experienta si abilitatile angajatilor, de calitatea oamenilor si conduita lor profesionala. Sunt incantata sa ma alatur echipei Jones Lang LaSalle, unde am regasit din prima zi, un inalt nivel de profesionalism, precum si un mediu de lucru extrem de dinamic.”

Autori

foto
JONES LANG LASALLE SERVICES SRL