loader
Intracom Telecom imbunatateste reteaua FWA a operatorului Dialog in Sri Lanka

Intracom Telecom imbunatateste reteaua FWA a operatorului Dialog in Sri Lanka

Operatorul foloseste tehnologia radio WiBAS™ FWA la 10,5 GHz pentru a furniza servicii de conectivitate in banda ultra larga

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicatii, a anuntat extinderea furnizarii solutiei sale de acces fix wireless (FWA) la 10,5 GHz catre Dialog Axiata PLC, cel mai mare furnizor de servicii de telecomunicatii din Sri Lanka. Tehnologia WiBAS™ de la Intracom Telecom este implementata in reteaua Dialog din 2015 si a fost utilizata pentru a imbunatati calitatea serviciilor de banda larga si acoperirea retelei Dialog.

Dialog si-a reafirmat increderea in tehnologia WiBAS™ Software Defined radio pentru a beneficia imediat de avantajele tehnologice si financiare ale solutiei care a indeplinit o lista extinsa de criterii tehnice in timpul etapei de evaluare. Solutia se bazeaza pe platforma Outdoor Software Defined Radio a companiei, permitand ca produsele relevante sa functioneze in mod PtP (point-to-point) si PtMP (point-to-multipoint), cu conditia configurarii software-ului, iar Dialog sa beneficieze de o singura serie de produse si de o metoda unificata de furnizare a serviciilor.

Intracom Telecom (PtMP) WiBAS™ radio WiBAS™ raspunde perfect nevoii furnizorilor de servicii de a implementa o infrastructura de banda larga de inalta calitate si de a conecta rapid locuintele si companiile, permitand in acelasi timp introducerea de noi servicii care sa asigure o experienta optima pentru abonati. Datorita fiabilitatii sale foarte ridicate si a designului usor, WiBAS™ poate fi instalat cu usurinta atat la statiile de baza, cat si la locuinte sau pe acoperisuri, la fel ca orice antena TV conventionala.

Pradeep De Almeida, Group Chief Technology Officer la Dialog Axiata PLC, a declarat: "Suntem bucurosi sa implementam tehnologia WiBAS™ de la Intracom Telecom pentru a oferi conectivitate de ultima generatie locuitorilor din Sri Lanka. Aceasta solutie de mare capacitate asigura utilizarea optima a resurselor de retea, permitandu-ne in acelasi timp sa satisfacem cererea tot mai mare de acces in banda larga a utilizatorilor finali."

John Tenidis, Marketing Director la Intracom Telecom's Wireless Solutions Portfolio, a precizat: "Suntem foarte incantati sa contribuim in continuare la extinderea si modernizarea retelei Dialog din Sri Lanka cu sistemele noastre FWA de top. Inovam in permanenta pentru a le oferi clientilor nostri retele inteligente pentru o viata inteligenta, iar acesta este angajamentul nostru fata de Dialog. Cand vine vorba de FWA in banda ultra larga, marca noastra WiBAS™ se impune, iar acesta este un lucru la care clientii nostri din intreaga lume fac referire."

Autori

foto
INTRAROM SA