loader
Intracom Telecom anunta un parteneriat de distributie cu Crossover pentru piata canadiana

Intracom Telecom anunta un parteneriat de distributie cu Crossover pentru piata canadiana

UltraLink™-GX80, care este ideal pentru utilizarea in aplicatii de transport exigente care necesita o capacitate de tip fibra optica de pana la 10 Gbit/s full duplex, indeplineste cerintele autoritatii canadiene de reglementare (ISED)

Intracom Telecom, un furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicatii, a anuntat un parteneriat cu Crossover, un distribuitor dinamic de echipamente de telecomunicatii din America de Nord, pentru a promova statiile radio inovatoare E-Band ale Intracom Telecom, concepute pentru a optimiza costurile de retea si a oferi ultracapacitatea ceruta de aplicatiile de backhaul si fronthaul 4G si 5G in Canada.

Mai exact, Crossover, se va concentra pe promovarea UltraLink™-GX80, un sistem radio de inalta performanta si capacitate foarte mare in banda E (71-76/ 81-86 GHz), conceput pentru a fi utilizat in cazuri de transport wireless solicitante. UltraLink™-GX80, care este ideal pentru utilizarea in aplicatii de transport exigente care necesita o capacitate de tip fibra optica de pana la 10 Gbit/s full duplex, indeplineste cerintele autoritatii canadiene de reglementare (ISED). In configuratia 2+0 XPIC, UltraLink™-GX80 atinge debite de pana la 20 Gbit/s full duplex, in timp ce in configuratia Dual Band poate fi combinat cu sisteme radio cu microunde - inclusiv cu sisteme radio de la terti - pentru a spori capacitatea, pana la 10 Gbit/s, a legaturilor de pana la 10 km si chiar mai mult. Este un sistem radio deosebit de versatil, ideal pentru backhaul, midhaul si fronthaul 4G/4G+/5G RAN, precum si pentru orice aplicatie de transport in retelele bazate pe Ethernet, ca inlocuitor al fibrei optice. In acelasi timp, fiind un radio destinat in totalitate utilizarii in exterior, UltraLink™-GX80 reduce la minimum spatiul si costurile de implementare.

Dharminder Chanana, Directorul General al filialei Intracom Telecom din SUA, Conklin-Intracom, a declarat:  "Asteptam cu nerabdare sa incheiem un parteneriat cu Crossover pentru a ne extinde activitatea in Canada. Sistemele noastre UltraLink™ E-Band se potrivesc perfect in portofoliul de produse al Crossover, permitand distribuitorului sa ofere viteze de conectivitate ultra-rapide clientilor de tip enterprise."

Darin Gibbons, Executive Vice President la Crossover, a comentat: "Suntem incantati ca am fost selectati ca cel mai nou distribuitor canadian al Intracom Telecom. Produsele lor UltraLink™ wireless in banda larga, lider in industrie, vor fi o completare excelenta a portofoliului nostru, deoarece vor raspunde nevoilor clientilor nostri care continua sa isi dezvolte retelele 5G si LTE private”.

Autori

foto
INTRAROM SA