loader
Intracom Telecom anunta Solutiile de Acces si de Transmisiuni in banda de 39GHz compatibile FCC pentru piata SUA

Intracom Telecom anunta Solutiile de Acces si de Transmisiuni in banda de 39GHz compatibile FCC pentru piata SUA

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicatii, activand in Romania prin Intrarom, anunta introducerea noilor linii de produse de acces si de transmisiuni in banda de frecventa de 39GHz.

Compania expune WiBAS ™ -Connect 39GHz si OmniBAS ™ -BX 39GHz FCC Compliant Access si solutiile sale de transmisiuni la standul sau  S.2024, South hall, in cadrul Mobile World Congress Americas, 12-14 septembrie 2018, in Los Angeles.

WiBAS ™ -Connect, produsul principal al companiei dedicat accesului ultra-broadband, este conceput sa functioneze la un spectru de frecvente de 39GHz, conform reglementarilor FCC. Produsul utilizeaza canale de 100 MHz care ofera o viteza de transfer de 1Gbps pe abonat, pentru un upload si un download rapid. Fiecare statie radio de baza este proiectata pentru a servi pana la 60 de abonati si are un software complet upgradabil. Platforma WiBAS ™ Connect include functionalitati pentru provizionarea  masiva de abonati si pentru autentificarea automata a abonatului. WiBAS ™ Connect in 39GHz imprumuta toate tehnologiile de baza de la platforma care este deja operationala la nivel mondial in benzile de10.5GHz, 26GHz si 28GHz, cu abonati care beneficiaza de servicii  cu viteza de download de 200Mbps.

OmniBAS ™ -BX este cel mai nou produs al portofoliului inovativ de transmisie si acces radio de tip Point-to-Point. Deja disponibila in banda de frecventa de18GHz si cu intentia de a introduce disponibilitate in benzile de 13GHz si 38GHz in 2018, compania extinde familia de produse cu caracteristici compatibile cu cele din banda de frecventa 39GHz si compatibile FCC, pentru utilizarea pe piata americana. OmniBAS ™ -BX este un radio outdoor complet, care include cateva caracteristici inovatoare de transmisie si de retea. Aceste produse sunt gata sa  acomodeze o serie de protocoale Layer-3 (IP / MPLS) si SDN sis a permita upgrade de retele backhaul 5G.

Intracom Telecom se angajeaza sa consolideze si sa dezvolte in continuare banda de frecvente de 39 GHz cu tehnologii precum TDD, antena directionabila, formarea fasciculului si algoritmi mai performanti de alocare a latimii  de banda.

John Tenidis, Director de Marketing al Portofoliului de Solutii Wireless Intracom Telecom, a declarat: "Necesitatea de a lansa linii de produse de acces si transmisie compatibile FCC in banda de frecventa radio de 39GHz a fost alimentata de nevoia de a servi clientii din SUA, o piata care este liderul indiscutabil pentru lansarea retelelor 5G utilizand benzi de unda milimetrice. Intracom Telecom se angajeaza sa-si serveasca clientii cu solutii inovatoare, inclusiv produsul sau de top, StreetNode ™ in banda de frecvente de 28GHz si 60GHz, asigurand ultra-broadband si efort minim de implementare ".

Autori