loader
IMWorld catre startup-uri: Let’s make a deal!

IMWorld catre startup-uri: Let’s make a deal!

Firmele din domeniul tehnologiei din toata tara, aflate la inceput de drum, sunt invitate sa se inscrie in StarTech Factory, o excelenta oportunitate pentru dezvoltarea unei afaceri de succes.

Internet & Mobile World si Raiffeisen Bank lanseaza StarTech Factory, un program dedicat startup-urilor tech. Acesta se va desfasura in zilele de 3 si 4 octombrie, la Romexpo, in cadrul celei de-a 7-a editii IMWorld ofera oportunitatea de a avea stand gratuit unui numar de 22 de startup-uri. Inscrierea participantilor se face online, pana pe 7 septembrie, pe site-ul www.imworld.ro.

StarTech Factory se adreseaza startup-urilor din domeniul tech, aflate in primii doi ani de activitate, cu un numar maxim de 10 angajati, cu un model de afaceri scalabil si o cifra de afaceri de pana la 150.000 Euro.  Conditiile complete de participare se gasesc pe site-ul www.imworld.ro.

Sapte dintre cele mai convingatoare echipe de antreprenori vor ajunge pe o lista scurta care le va permite sa participe la un pitch chiar pe Main Stage, in fata unui juriu, dar si a vizitatorilor IMWorld. Juriul,  format din oameni de business, va desemna castigatorul unui premiu de 2000 Euro, oferit de Raiffeisen Bank, partenerul Startups Area din cadrul IMWorld 2018.

Startup-urile reusesc sa schimbe pietele in care activeaza datorita agilitatii si creativitatii lor. Ei sunt inovatorii. Credem ca perspectiva noua si deschiderea startup-urilor, impreuna cu experienta pe piata a  companiilor mari pot crea parteneriate care sa aiba ingredientele potrivite pentru dezvoltarea unor produse si servicii cu valoare adaugata pentru clienti. Ne bucuram sa fim din nou alaturi de IMW si sa sustinem prima editie StarTech Factory. Fiecare program de acest tip da sansa unor companii cu potential sa iasa in fata”, spune Catalin Chirieac, Digital Banking Manager - PI Customers, Raiffeisen Bank.

Generatia viitoare de business, cea de la care se asteapta sa genereze progres, gaseste in IMWorld, expo-conferinta cu solutii digitale si IT dedicata mediului de afaceri, Casa sau Locul, cu majuscula, in care un startup chiar poate sa devina ce toti viseaza: un business de succes.

Internet & Mobile World a avut mereu un spatiu rezervat business-urilor emergente, insa in acest an, am decis impreuna sa indreptam o parte importanta din reflectoare pe spatiul alocat segmentului startup din cadrul expo-conferintei de solutii digitale si IT pentru mediul de business. Ne dorim sa sprijinim afacerile romanesti aflate la inceput de drum pentru a gasi investitori, clienti, parteneri si mentori, si sa le oferim sansa de a deveni, de ce nu, urmatorii unicorni.  Ceea ce ofera Internet & Mobile World este expunere in fata a peste 5000 de companii reprezentate de cei 9000 de vizitatori si acces gratuit la tot mecanismul de marketing si business pus in miscare de IMWorld”, a declarat Alexandru Maxineanu, Project Manager IMWorld.

In cifre estimative, IMWorld 2018 va avea:

  • 7 scene mari carora le corespund tot atatea zone expozitionale cu solutii specifice;
  • 25 de industrii si 5000 de companii reprezentate la toate nivelurile;
  • 9000 de participanti cu profil de business, dintre care 5500 de nivel CxO;
  • 140 de expozanti cu peste 2700 de solutii digitale;
  • 147 de speakeri locali si internationali si 127 de sesiuni;
  • 22 de start-up-uri autohtone
  • 7 zone de networking

Accesul in cele doua zile de business de calitate propuse de Internet & Mobile World se face exclusiv pe baza de bilet ce poate fi achizitionat de pe www.imworld.ro

Partenerii scenelor de conferinte:

ALEF – IT Ops Stage

Raiffeisen Bank - Digital & E-Commerce Stage

METRO SYSTEMS – Java Stage

Ipsos  – MarTech Stage

VTEX - Networking Partner

Sponsori:  Cegeka, bpv GRIGORESCU STEFANICA, upswing

VIVA Telecom - Internet Partner

Renault - Car Partner

Bright Agency - Digital Partner

L’OR - Coffee Partner

IQOS - Experience Partner

Partenerul media Startups Area la IMWorld 2018 este  Business Review

Pentru informatii suplimentare, urmariti platformele oficiale de comunicare     

www.imworld.ro

facebook.com/InternetMobileWorld

instagram.com/imworldro  

Autori

foto
UNIVERSUM EVENTS SRL