loader

IMM ReStart – Descopera-ti potentialul revine la Oradea, pe 18 noiembrie 2015

Doingbusiness.ro organizeaza in data de 18 noiembrie 2015, la Oradea, conferinta ,,IMM Restart – Descopera-ti potentialul’’. Evenimentul se desfasoara in intervalul orar 8.30-15.00, la Hotel Ramada (Sala Toscana), si reprezinta cea mai buna oportunitate pentru managerii companiilor din Bihor si judetele invecinate de a descoperi noi perspective de afaceri si dezvoltare personala.

Evenimentul ,,IMM Restart – Descopera-ti potentialul’’ este un concept unic, parte a unui proiect national, care aduce consultanta fiscala, financiara si legislativa mai aproape de mediul de afaceri local. in plus, pe langa instrumentele de investitie si optimizare inteligenta, participantii la eveniment pot cunoaste si asimila beneficiile aduse de tehnologie in dezvoltarea propriei companii in noua era a hiperconectivitatii si sa amplifice potentialul de dezvoltare personala al managerilor pentru consolidarea si dezvoltarea afacerilor.

 

,,Conferinta de la Oradea reprezinta ultima oprire a Caravanei IMM Restart – Descopera-ti potentialul din anul 2015, o serie de conferinte care a fost foarte apreciata la nivel national. Asteptam cu nerabdare sa prezentam mediului de afaceri din Bihor temele conferintei care, asa cum vor observa participantii, tin cont de caracteristicile, aspiratiile si nevoile de informare ale mediului de afaceri, pe baza experientei consolidate de noi prin acest Proiect National. in 18 noiembrie ne revedem cu mediul de afaceri din Oradea, dupa ce in 2014 am inceput seria noastra de conferinte dedicata mediului de afaceri, tot aici. Categoric, publicul din Oradea este unul dintre cele mai active la nivel national si ne bucuram ca este asa’’, a declarat Dumitru Ion, directorul General al doingbusiness.ro.

 

Conferinta este interactiva, structurata pe 3 segmente. Primul panel este dedicat consultantei fiscale, financiare si legislative pentru optimizarea activitatii companiilor pe baza celor mai recente modificari ale Codului Fiscal, din perspectiva EY Romania (Razvan Ungureanu, Tax Manger - EY Romania,). Cele mai importante detalii despre fondurile europene disponibile si formalitatile de accesare a acestora sunt prezentate pe larg in acest panel de catre REI Finance Advisors prin Roxana Mircea- Managing Partner, iar Marius Dan, Trainer – Allianz-tiriac Asigurari descrie modalitatile optime de acoperire a riscurilor cu impact asupra afacerilor (managementul riscului si asigurarea afacerilor). Marina Roman, Director Zonal Retail –BCR va vorbi despre cheltuielile inteligente si modalitatile de retentie a angajatilor cheie in companie.

 

Panelul secund demonstreaza impactul tehnologiei asupra dezvoltarii companiilor, iar vorbitorii care se vor adresa audientei de afaceri din Oradea vor prezenta instrumente veritabile pentru obtinerea de informatii utile despre furnizori si potentiali clienti, solutii tehnologice pentru optimizarea costurilor afacerilor, dar si aspecte legislative legate de utilizarea programelor informatice pentru o gestiune corecta si profitabila a software-ului.

 

Ca element de unicitate, Doingbusiness.ro si EY Romania aduc in fata participantilor un instrument complex de prognoza - ,,Barometrul de afaceri la nivel local’’ prin care audienta poate exprima principalele elemente de prognoza economica pentru anul 2016, asa cum reise din anticipatiile reprezentantilor companiilor participante. Metodologia cercetarii permite comparatia si includerea percecptiei asupra mediului de afaceri la nivel local intr-o perspectiva inter-regionala. in premiera, la Oradea, va fi prezentata opinia managerilor si persoanelor de decizie din companiile locale prin nuantarea diferentelor si asemanarilor cu perceptia asupra mediului de afaceri din alte regiuni relevante ale Romaniei, intr-un panel dedicat.

 

Participarea este gratuita in limita a doi reprezentanti pentru fiecare companie care se inregistreaza la eveniment. Pentru participarea mai multor reprezentanti, conditiile sunt disponibile pe http://evenimente.doingbusiness.ro/event/37.

 

Vorbitori in cadrul evenimentului si participanti la intalnire private gratuite cu anterprenorii locali sunt: Razvan Ungureanu – Tax Manager EY Romania, Roxana Mircea – Managing Partner REI Finance Advisors, Marius Dan – Allianz-Tiriac Asigurari, Marina Roman – Director Zonal Retail BCR, o echipa coordonata de Razvan Ionescu – Director Marketing Segment Business Telekom, Magda Popescu – BSA – The Software Alliance, Dumitru Ion – CEO Kompass Romania.

 

Evenimentul moderat de jurnalistul Radu Soviani, reprezinta cel mai important eveniment de afaceri din 2015 din Oradea, si formeaza cadrul pentru dezbaterea celor mai noi subiecte de afaceri, prezentarea oportunitatilor si instrumentelor pentru dezvoltarea afacerii, intalniri private cu vorbitorii conferintei si nu in ultimul rand reprezinta un bun prilej de dezvoltare a retelei de afaceri (networking) pentru antreprenorii locali.

 

Inregistrarea pentru participare si programul complet al evenimentului sunt disponibile pe site-ul www.doingbusiness.ro, la adresa: http://evenimente.doingbusiness.ro/formular/?oras=oradea.

 

Partenerii evenimentului IMM Restart – Descopera-ti potentialul organizat la Oradea in data de 18 noiembrie 2015 sunt : Telekom Romania (Partener Principal), Alpha Bank, Allianz-tiriac Asigurari, EY Romania, Microsoft Romania, BCR Pensii, BSA|The Software Alliance, REI Finance Advisors, Kompass Romania, Gemacon, Sodexo, Banca Comerciala Romana. Asociatia Firmelor Bihorene este Organizatia Suport a evenimentului, iar Ramada Oradea sustine proiectul la nivel logistic. Conferinta este sustinuta prin parteneriate media de: Agerpres, Transilvania Business, Radio Transilvania, AvocatNet.ro, Business24, Jurnalul de Afaceri, Evenimente Biz, Manager Express, Spatiul Construit, Amcor, Ziare.com, Calendar Evenimente si publicatia Cariere.

 

Conferinta nationala IMM Restart – Descopera-ti potentialul a inclus in 2015 mediul de afaceri din Brasov, Arad, Sibiu, Pitesti, Iasi, Galati, Targu Mures si se finalizeaza in 18 noiembrie 2015, la Oradea.

 


 

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL