loader
Grupul DENT ESTET anunta o cifra de afaceri de 4,8 milioane de euro in S1 2018, cu 15% peste aceeasi perioada a anului trecut

Grupul DENT ESTET anunta o cifra de afaceri de 4,8 milioane de euro in S1 2018, cu 15% peste aceeasi perioada a anului trecut

Crestere de 15% a cifrei de afaceri a intregului grup in S1 2018

Grupul de clinici DENT ESTET raporteaza o crestere de 15% a cifrei de afaceri in primul semestru al anului 2018, fata de aceeasi perioada a anului trecut, si ajunge la 4,8 milioane de euro (peste 22 milioane lei).

„Rezultatele inregistrate de DENT ESTET in prima jumatate a anului 2018 ii confirma pozitia de lider absolut pe piata serviciilor de medicina dentara din Romania. Urmarim strategia de extindere regionala, iar pana la finalul anului vor fi inaugurate doua clinici in Sibiu, una pentru adulti, iar cealalta pentru copii, care ofera acces la servicii stomatologice de excelenta si la tehnologii digitale revolutionare”, spune Mihai Marcu, Presedintele Consiliului de Administratie al MedLife.

Primul semestru al anului 2018 a marcat o perioada de dezvoltare solida pentru grupul DENT ESTET, ceea ce se reflecta si in cresterea numarului de pacienti noi care au vizitat clinicile, ajungand in prima jumatate a anului la 4.237. Totodata, in primele sase luni ale lui 2018, 14.841 de pacienti unici au trecut pragul clinicilor DENT ESTET si au fost efectuate peste 48.000 de vizite si interventii in cabinet.

Inca de la infiintare, DENT ESTET si-a luat angajamentul de a aduce pe piata locala servicii stomatologice premium, aliniate la standarde internationale. In primele sase luni ale anului grupul a consolidat investitiile in retehnologizare, in achizitii de aparatura, echipamente si tehnici de tratament, astfel incat pacientii sa beneficieze de servicii de inalta calitate.

„DENT ESTET ramane un business inovator, in continua crestere, iar rezultatele din primul semestru confirma faptul ca ne-am dezvoltat sanatos si firesc. O crestere sanatoasa este mai valoroasa decat una exploziva si cifrele pe care le raportam cu regularitate confirma ca modelul nostru de business bazat pe analiza si pregatire profunda este unul de succes. Nevoile pacientilor sunt in continuare epicentrul activitatii noastre, de aceea vom investi mai departe in educatie, inovatie si dezvoltarea echipei de specialisti. Am ajuns deja la un numar de 90 de medici, majoritatea certificati international in toate ramurile medicinei dentare. Avem incredere in serviciile stomatologice prestate in mod profesionist si in modelul de business pe care il promovam: excelenta in servicii de calitate, management eficient, siguranta echipei si pacienti fidelizati”, spune dr. Oana Taban, Fondator & Director General al grupului DENT ESTET.   

Intr-o piata fragmentata, dar cu un potential inca mare de dezvoltare, DENT ESTET inregistreaza un avans continuu si accelerat fata de competitori si fata de evolutia pietei. Leadershipul DENT ESTET, prin care medicina dentara este facuta fara compromisuri si care pune pe primul plan calitatea serviciilor prestate catre pacienti, este prezent in fiecare unitate noua. DENT ESTET a demarat deja investitiile intr-o noua extindere la nivel national, in afara Bucurestiului. Astfel, pana la finalul anului 2018, DENT ESTET se va extinde cu doua clinici la Sibiu, una dedicata serviciilor pentru adulti, iar cea de-a doua dedicata copiilor. Cele doua unitati noi vor oferi pacientilor expertiza multidisciplinara, tratamente digitale si acces la cele mai performante tehnologii. In prezent, compania detine 7 clinici in Bucuresti si una in Timisoara.

In 2017, DENT ESTET a inaugurat la Bucuresti cea mai mare clinica din grup, cu cel mai inalt grad de digitalizare din tara. Este prima unitate stomatologica aparuta in urma parteneriatului cu MedLife si o clinica ce a devenit imediat dupa inaugurare un fanion al excelentei in stomatologie, primind la inceputul acestui an certificarea ca Centru de Excelenta Straumann. Recunoasterea meritelor DENT ESTET provenita de la producatorul de implanturi numarul 1 mondial, originar din Elvetia, reprezinta o premiera pentru stomatologia din Romania.

Din Grupul DENT ESTET fac parte DENT ESTET Clinic SA, Green Dental Clinic SRL, Dentist 4 Kids si Aspen Laborator.

 

Autori

foto
DENT ESTET CLINIC SA