loader
Gothaer Asigurari Reasigurari se alatura celor peste 200 de companii din comunitatea Globalworth

Gothaer Asigurari Reasigurari se alatura celor peste 200 de companii din comunitatea Globalworth

Noul sediu Gothaer din Bucuresti va ocupa un etaj cu suprafata de 1.500 mp in cladirea Globalworth Plaza situata in nordul capitalei, cea mai cunoscuta zona de business din Bucuresti

Globalworth, liderul pietei de cladiri de birouri din Europa Centrala si de Est, a semnat un contract de inchiriere pentru Globalworth Plaza cu Gothaer Asigurari Reasigurari. Noul sediu Gothaer din Bucuresti va ocupa un etaj cu suprafata de 1.500 mp in cladirea de birouri situata in nordul capitalei, angajatii Gothaer urmand sa se mute pe data de 18 noiembrie in noua locatie. Adresa sediului social Gothaer va fi: Soseaua Pipera Nr. 42, Etajul 1 (camera 1) si Etajul 16, Sector 2, Bucuresti.

Ne bucuram ca avem ocazia sa le uram angajatilor Gothaer bun venit in cea mai mare comunitate de business din Romania. Avem incredere ca atat facilitatile tehnice, cat si avantajele ergonomice si estetice din Globalworth Plaza ii vor ajuta sa se simta ca acasa si sa isi continue activitatea cu un plus de eficienta”,  a declarat Ema Iftimie, Head of Leasing, Globalworth

Mutarea sediului central al companiei intr-una dintre cele mai cunoscute zone de business din Bucuresti va ajuta echipa Gothaer sa fie mai aproape de clientii corporate si de partenerii de afaceri, intr-un mediu dinamic, favorabil deschiderii de noi oportunitati de business. Demonstram astfel ca suntem o companie de asigurari moderna, flexibila si deschisa catre noi oportunitati, avand in vedere mereu evolutia pietei si nevoile clientilor”, a declarat Leslie Breer, CEO, Gothaer Asigurari Reasigurari.

Globalworth Plaza este o cladire de birouri incadrata in Clasa „A”, cu o suprafata totala de 24.000 mp, cu multipli chiriasi si o vizibilitate excelenta, situata in partea de nord a Bucurestiului, la intersectia dintre strada Pipera si bulevardul Barbu Vacarescu. Cladirea este al treilea cel mai inalt turn de birouri situat in noul sector de afaceri din Bucuresti, iar printre chiriasi se numara Nielsen Romania, Aera Software, Anima, Cegedim, Coface Romania Insurance Service, Coface Romania, Enel Energie Muntenia, Ericsson, Fundatia pentru Dezvoltarea Agriculturii, Lagardere Travel Retail, Microsoft, Creative Media, Patria Bank, Printec, Sensiblu, CCC, notariat Sign In. Globalworth Plaza a fost complet renovata in 2017 si a primit acreditarea de sustenabilitate BREEAM Excellent.

Despre Globalworth

Globalworth este o companie imobiliara  activa in Europa centrala si de est, listata la Bursa de Valori de la Londra si citata in segmentul AIM, care activeaza in Romania si Polonia, unde a devenit principalul investitor pe piata imobiliara din cele doua tari. Globalworth dezvolta si gestioneaza direct cladiri de birouri si in sectorul de logistica/industrie usoara, in locatii premium, care genereaza venituri din inchirierea de spatii catre companii de top din intreaga lume. Gestionat de aproape 200 de profesionisti in Romania si Polonia, portofoliul companiei are o valoare totala de aproximativ 2,85 miliarde de euro, la 30 iunie 2019. Peste 95% din acesta este reprezentat de active producatoare de venit, inchiriate catre aproximativ 685 de companii nationale si multinationale. In Romania, Globalworth este prezenta inBucuresti, Timisoara, Constanta si Pitesti, in timp ce in Polonia proprietatile sale se regasesc in Varsovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk si Katowice.

Despre Gothaer

Gothaer Asigurari Reasigurari isi propune sa fie prima optiune a clientilor sai, avand standarde inalte in ceea ce priveste calitatea produselor si serviciilor oferite si bazandu-se totodata pe experienta vasta si pe sprijinul Grupului Gothaer. Gothaer este un asigurator in plina dezvoltare, cu peste 200 de angajati si un volum de prime brute subscrise de peste 154 mil. Lei in 2018. Produsele Gothaer sunt accesibile prin intermediul sediilor din Bucuresti si din alte orase mari din Romania, prin intermediul partenerilor sai comerciali, precum si online, pe www.gothaer.ro.

Autori

foto
GLOBALWORTH ASSET MANAGERS SRL
foto
GOTHAER ASIGURARI REASIGURARI SA