loader
GEFCO o numeste pe Sabine Spielrein in functia de director de audit

GEFCO o numeste pe Sabine Spielrein in functia de director de audit

Grupul GEFCO, jucator global in logistica industriala si lider european in logistica automobilelor, o numeste pe Sabine Spielrein in functia de Director de audit intern in cadrul grupului. Ea va raporta catre Luc Nadal, Presedintele Consiliului de Administratie.

Detinand anterior functia de Director de audit intern si control in cadrul companiei Dalkia, Sabine Spielrein se alatura GEFCO si pune in folosul grupului competentele sale in domeniul auditului, experienta sa in sectoarele industriale si cunostintele sale privind mediile internationale, una dintre axele principale de dezvoltare ale GEFCO.

 

"Sunt foarte incantat de faptul ca Sabine se alatura echipei noastre," a declarat Luc Nadal, „si sunt increzator ca, datorita experientei si talentului sau, ea va contribui in mod semnificativ la dezvoltarea noastra continua si la politica de extindere a grupului".

 

Sabine Spielrein si-a inceput cariera in anul 1994, in Franta, ca auditor in cadrul companiei Bristol-Myers Squibb. Ulterior, a profesat pe parcursul a doi ani in cadrul KPMG ca si consultant.

 

In 1997, s-a alaturat companiei Plastic Omnium in calitate de manager de audit intern, detinand ulterior diferite functii in domeniul financiar in cadrul acestei companii, unde a participat la crearea Inergy, un joint venture realizat impreuna cu Solvay.

 

In 2002, Sabine s-a alaturat companiei Dalkia si a detinut diferite functii in domeniul financiar, audit, fuziuni si achizitii in Franta si Marea Britanie.

 

"Sunt foarte fericita sa ma alatur Grupului GEFCO intr-un moment cheie al dezvoltarii sale. Abilitatea acestuia de a gestiona lanturi complexe de aprovizionare, de a inova in domeniul serviciilor 4PL, excelenta operationala si reteaua sa internationala sunt  atribute recunoscute care pozitioneaza grupul ca partener preferat de catre clientii industriali, satisfacand intotdeauna nevoile specifice ale acestora. Doresc sa contribui in mod activ la dezvoltarea continua a grupului," a spus Sabine Spielrein, Director de audit intern.

 

Sabine Spielrein a absolvit ISG Paris, in anul 1993 obtinand diploma de Masterat in Audit si guvernanta corporativa.