loader
Gabriel Ivan a fost desemnat sa conduca subsidiarele CHEP din Romania si Bulgaria, pentru a consolida pozitia furnizorului logistic pe piata regionala

Gabriel Ivan a fost desemnat sa conduca subsidiarele CHEP din Romania si Bulgaria, pentru a consolida pozitia furnizorului logistic pe piata regionala

Gabriel Ivan va coordona operatiunile comerciale si P&L-ul pentru Romania si Bulgaria, care au intrat pe piata Europei de Sud-Est in anul 2012

Grupul logistic CHEP, lider in servicii de furnizare a paletilor reutilizabili pentru piata europeana de supply chain, anunta desemnarea lui Gabriel Ivan pe pozitia de Country General Manager pentru Romania si Bulgaria, dupa trei ani de la preluarea conducerii executive a subsidiarei locale.

In rolul sau extins, Gabriel Ivan va sustine dezvoltarea procesului de colaborare si optimizare a pietei de supply chain din Bulgaria si cresterea sanatoasa a subsidiarei CHEP, pentru a consolida pozitia de lider a companiei pe piata regionala de supply chain.

Gabriel Ivan va coordona operatiunile comerciale si P&L-ul pentru Romania si Bulgaria, care au intrat pe piata Europei de Sud-Est in anul 2012.

Ambele piete au un context economic si conditii de dezvoltare similare, deci ne propunem sa  consolidam pozitia CHEP ca furnizor preferat de producatori si retaileri la nivel regional, atunci cand vorbim de managementul eficient al paletilor si de operatiuni de distributie prietenoase cu mediul. Acestea vor aduce crestere sanatoasa pentru fiecare actor din supply chain,” a declarat Gabriel Ivan.

Romania este una dintre pietele cu cea mai mare crestere din reteaua europeana a grupului logistic. Subsidiara locala a raportat venituri totale de 117 milioane RON (29,5 milioane USD) la 31 decembrie 2020, mentinand un avans anual de doua cifre in pofida mediului economic volatil. Portofoliul companiei include peste 400 de companii locale si internationale din sectorul FMCG romanesc, care utilizeaza paletii CHEP pentru a reduce costurile si amprenta de carbon a lantului de aprovizionare.

CHEP Bulgaria este lider in furnizarea de servicii de inchiriere a paletilor reutilizabili la nivelul pietei locale, cu o baza actuala de clienti care depaseste 200 de companii din FMCG si venituri totale de 3,69 milioane USD la sfarsitul anului trecut. 

Modelul circular de business CHEP implica inchirierea de paleti reutilizabili catre producatori si distribuitori, care beneficiaza in comun de costuri mai scazute si de scaderea impactului de mediu la nivelul lantului de distributie, comparativ cu optiunea traditionala de achizitie si management al unui stoc propriu de paleti.

Despre CHEP: CHEP este liderul mondial in servicii de inchiriere a paletilor si containerelor si parte a grupului Brambles. Din anul 2012, compania deserveste atat clienti internationali, cat si producatori locali, in principal in domeniul bunurilor de larg consum precum: produse de curatenie si igiena personala, bauturi, produse alimentare proaspete si uscate, ulei si consumabile din hartie. CHEP ofera o gama de solutii si servicii de consultanta care cresc performanta activitatilor logistice. Modelul CHEP este unul sustenabil in esenta, reducand riscurile operationale, deteriorarea produselor si consumul de resurse naturale.

Pentru mai multe informatii despre CHEP, accesati www.chep.com.

Pentru mai multe informatii despre grupul Brambles, accesati www.brambles.com

Autori

foto
CHEP POOLING SERVICES ROMANIA SRL