loader
Fundatia Globalworth a facut 700 de copii fericiti in a sasea editie a evenimentului Globalworth Christmas Charity Days

Fundatia Globalworth a facut 700 de copii fericiti in a sasea editie a evenimentului Globalworth Christmas Charity Days

Fundatia Globalworth a ajuns, in cadrul celor sase editii ale evenimentului Globalworth Christmas Charity Days, la 5.600 de cadouri oferite copiilor care provin din medii defavorizate

Fundatia Globalworth a reunit si sprijinit 700 de copii din 14 centre sociale si de plasament partenere in cea de-a sasea editie a evenimentului Globalworth Christmas Charity Days, organizata in primele doua saptamani din luna decembrie.

In perioada 2-10 decembrie, in noul lobby inteligent din Globalworth Tower a fost amenajat un colt de caritate care a gazduit campania de strangere de fonduri „The gift that keeps on giving shop". In acest colt au fost instalate cutii goale in care se regaseau dorintele speciale ale unor copii care nu au parte de cadouri in perioada Craciunului. Chiriasii, colegii si partenerii Globalworth au luat cate o astfel de cutie in care au pus, ulterior, cadoul mult visat de fiecare copil. Masinute, unicorni, ursuleti de plus sau dulciuri au umplut lobby-ul cladirii, sub atenta indrumare a ajutorului lui Mos Craciun: Pepper, primul angajat robot al Globalworth. Intre 11 si 13 decembrie, cadourile au fost oferite de Mos Craciun celor 700 de copii, in cadrul unor evenimente special create pentru cei mici, cum ar fi ateliere, concerte-surpriza sau spectacole de dans.

Globalworth Christmas Charity Days este un cadou pentru noi toti, un eveniment pe care il asteptam cu nerabdare la finalul fiecarui an. Este cea mai buna ocazie sa oferim bucurie si sa primim zambete la schimb, sa vedem cu ochii nostri cat este de usor sa ajutam copiii pentru care Craciunul nu este neaparat o perioada de bucurie. Le multumim tuturor partenerilor, colegilor, chiriasilor si donatorilor anonimi care au ajutat ca aceasta magie sa aiba loc!”, a declarat Georgiana Iliescu, Director Executiv, Fundatia Globalworth.

Am fost tare fericita sa il vad pe Mos Craciun, mai ales ca e cel real.” (Denisa, 8 ani).

Cel mai tare mi-a placut Gasca Zurli. Si mi-a mai placut ca mi-am facut prieteni, m-am jucat si am primit un cadou mare pe care o sa-l impart cu fratele meu.” (David, 7 ani).

Fundatia Globalworth a ajuns, in cadrul celor sase editii ale evenimentului Globalworth Christmas Charity Days, la 5.600 de cadouri oferite copiilor care provin din medii defavorizate. La editia din acest an, copilii au fost invitati din partea fundatiilor si asociatiilor partenere: Fundatia United Way Romania, Fundatia Providenta impreuna cu Centrul Comunitar Jilava si cu Centrul Comunitar Padureni, Asociatia Ana si Copiii impreuna cu Centrul Comunitar din comuna Urlati si cu Centrul Comunitar din comuna Fundulea, Asociatia Club Sportiv Aurora Baicoi, Asociatia Club Sportiv Viitorul Ialomita din comuna Cosereni, Asociatia Mia’s Children din Comuna Chiajna, Asociatia Provita pentru nascuti si nenascuti din Comuna Posesti, Fundatia Regala Margareta a Romaniei, Asociatia Beneva, Asociatia Hercules din Costesti, Fundatia Hospice Casa Sperantei si Fundatia Hope & Homes for Children.

Globalworth Christmas Charity Days face parte din seria de evenimente caritabile destinate beneficiarilor Fundatiei Globalworth, alaturi de evenimente precum Globalworth Camp Day.

Despre Fundatia Globalworth

Fundatia Globalworth a fost infiintata in 2018 de Globalworth, liderul pietei de cladiri de birouri din Romania si Polonia, si este o entitate non-profit, independenta de activitatile comerciale ale grupului. Fundatia are ca misiune dezvoltarea de proiecte pe trei piloni principali: oameni, locuri si tehnologie. Pornind de la ideea ca viitorul oricarei societati este reprezentat de generatiile tinere, fundatia se concentreaza pe grija pentru oameni, care poate fi sustinuta prin programe de educatie si prin proiecte care le pot imbunatati acestora accesul la servicii medicale de calitate, indiferent de categoria sociala din care fac parte. La fel de importante sunt si initiativele care au ca scop gandirea unor proiecte de mobilitate sociala, ecologizare, smart cities sau readaptatea unor spatii pentru nevoile comunitatii noastre. In completarea acestora, Fundatia Globalworth crede in impactul pozitiv al proiectelor care integreaza tehnologia, precum incubatoarele dedicate tinerilor si sustine finantarea inovatiilor care aduc oamenii impreuna.

Autori

foto
FUNDATIA GLOBALWORTH