loader

Fraud Management & Operational Risk Forum

Conform PWC - KRL Fraud Report 2013-2014, Global Economic Crime Survey 2014 - in 2013, 73% din companiile europene s-au confruntat cu actiuni frauduloase, iar Romania nu face exceptie de la aceste provocari.

La nivel global, 1 din 3 companii a fost victima unei infractiuni economice si in 56% din cazuri fraudele au fost realizate de catre cineva din interiorul firmei. Profilul tipic al angajatului care produce fraude este: barbat cu varsta cuprinsa intre 31 – 40 de ani, cu educatie superioara si o vechime mai mare de 6 ani in organizatie.


O strategie pertinenta de prevenire a fraudei si a riscului operational trebuie sa porneasca de la intelegerea numerosilor factori care pot duce la aparitia actiunilor frauduloase sau a pierderilor, in cazul riscurilor operationale. Preventia si gandirea strategica au devenit imperative pentru a evita situatiile financiare grave.


Conferinta de Fraud Management & Operational Risk Forum este un eveniment cu impact deopotriva educativ si strategic pentru comunitatea locala de business si va avea loc pe data de 30 aprilie 2014, in incinta JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

 

Participantii la editia de anul acesta vor putea afla mai multe despre: tendinte curente si de viitor pentru preventie si managementul fraudei la nivel international, dar si in Romania, metode de profiling ”Fraudster” – psihologia cyber criminalului, metrice si tendinte de monitorizare (KRI, KFI), solutii si obstacole cu care se confrunta sectorul public versus sectorul privat, Risk Management Framework & Lifecycle etc.


”Fraud Management & Operational Risk Forum este un proiect ambitios care a ajuns la cea de-a 5 a editie datorita implicarii si interesului manifestat de mediul de business pentru o dezvoltare strategica si sigura. Romania a parcurs pasi extrem de importanti in ultimii ani in domeniul managementului fraudei si al riscului operational si ne bucuram ca am putut crea cadrul potrivit pentru a reuni, an de an, experti de nisa locali si internationali, branduri importante, leaderi autentici si oameni cu viziune”, a declarat Madalina Vilau – Managing Director, Expo Media.

 

Printre speakerii de anul acesta ai Conferintei de Fraud Management & Operational Risk Forum se numara experti de renume, pe plan local si international, din domenii de activitate orientate catre preventie, identificare si solutionare a fraudei si managementul riscurilor operationale, cum ar fi: Radu Niculiu, Managing Partner, B.st Media Concept, Bogdan Fota, CEO, Ba-Management Services, Ana Sebov, Senior Manager Forensic Services, PWC.


Evenimentul va fi moderat de Radu Niculiu si beneficiaza de sustinerea ACFE in calitate de partener strategic, Customer Service School si KeysFin – parteneri, precum si de expunerea media asigurata de: Marketing Portal si Manager.ro.


Pentru mai multe informatii despre evenimentul de afaceri va invitam sa accesati www.conference-arena.com.


Pentru inscrieri de participare sau oportunitati de sponsorizare, va rugam sa folositi adresa laura.galos@expomedia.ro.

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL