loader
Frank Loeffler este noul Director General al Roche Romania

Frank Loeffler este noul Director General al Roche Romania

Cu o experienta de peste 20 de ani in industria farmaceutica, Frank Loeffler si-a inceput cariera in 2001 in cadrul departamentului comercial al Roche Germania

Frank Loeffler a fost numit in pozitia de Director General al Roche Romania, incepand cu 1 februarie 2023, urmandu-i Claudiei Fleischer, care a condus activitatea de farmaceutice a afiliatului local al grupului Roche in ultimii doi ani. Claudia Fleischer a fost numita Director General al Roche Diagnostics Germania.

Cu o experienta de peste 20 de ani in industria farmaceutica, Frank Loeffler si-a inceput cariera in 2001 in cadrul departamentului comercial al Roche Germania. Incepand cu 2011, a detinut mai multe pozitii de conducere, cu responsabilitati in activitatile de audit si conformitate pentru afiliatele Roche din Europa, Orientul Mijlociu, Africa si Asia. Din noiembrie 2018, Frank a fost numit in pozitia de Director General al Roche East Africa, responsabil pentru activitatile grupului Roche in 10 tari din regiune. Frank detine o diploma de licenta in Administrarea Afacerilor de la Universitatea Cooperativa de Stat Baden-Württemberg, din Loerrach, Germania.

Sunt cu adevarat onorat de oportunitatea de a conduce Roche Romania si de a-mi oferi contributia la imbunatatirea calitatii vietii pacientilor din Romania si a sectorului medical. Doresc sa-i multumesc Claudiei Fleischer pentru eforturile sale de facilitare a accesului la inovatia medicala si pasiunea pentru promovarea si implementarea medicinei personalizate in Romania. In continuare, una dintre prioritatile mele va fi colaborarea pentru identificarea unor solutii inovatoare care sa asigure un acces cat mai larg al pacientilor la solutiile noastre medicale, iar Planul National de Cancer recent adoptat este un exemplu puternic de parteneriat pentru binele pacientilor. In acelasi timp, sunt incantat ca vom lansa in Romania noi terapii in arii terapeutice cu nevoi medicale semnificative precum hematologie, neurologie, oftalmologie si boli rare.”, a declarat Frank Loeffler, Director General Roche Romania.

In noul sau rol, Frank va continua sa se concentreze pe misiunea Roche de a oferi mai multe beneficii pacientilor si sectorului medical din Romania, mai rapid si cu costuri scazute pentru societate. De asemenea, Frank va incuraja si facilita crearea de parteneriate cu un grup larg de parti interesate din industria farmaceutica, sectorul medical public si privat precum si autoritatile din domeniul medical pentru facilizarea accesului rapid al pacientilor la cele mai noi inovatii medicale.

Despre Roche

Fondata in 1897 in Basel, Elvetia, drept una dintre primele companii producatoare de medicamente originale la scara industriala, Roche este acum cea mai mare companie de biotehnologie din lume si lider mondial in diagnosticul in vitro. Compania urmareste excelenta in stiinta pentru a descoperi si dezvolta medicamente si teste de diagnostic cu scopul de a imbunatati si salva vietile oamenilor de pe tot globul. Suntem unul dintre pionierii medicinei personalizate si ne dorim sa continuam sa transformam felul in care se administreaza ingrijirile in sanatate, pentru un impact cat mai mare. Compania Genentech, din Statele Unite, este detinuta in totalitate de grupul Roche. De asemenea, Roche este actionarul majoritar al companiei Chugai Pharmaceutical din Japonia. 

Prezent pe piata romaneasca inca din perioada interbelica, Roche isi redeschide reprezentanta locala in anul 1992, urmind ca in anul 2005, grupul Roche sa infiinteze societatea comerciala S.C. Roche Romania SRL care a preluat activitatea reprezentantei din Bucuresti. Roche ofera produse si servicii care acopera intreg spectrul ingrijirilor de sanatate, pornind de la preventie, tratament si pana la monitorizarea post-tratament, in arii terapeutice majore unde exista nevoi medicale neacoperite inca. Prin intermediul Roche Romania, ambele divizii ale Grupului Roche - divizia de farmaceutice si divizia de diagnostice - sunt prezente pe piata din tara noastra, oferind produse si servicii de inalta specializare. Pentru orice informatii suplimentare, va rugam sa accesati www.roche.ro

Autori

foto
ROCHE ROMANIA SRL