loader
Foodpanda anunta masuri de preventie impotriva coronavirus

Foodpanda anunta masuri de preventie impotriva coronavirus

Legat de evolutia situatiei de coronavirus in Romania, foodpanda isi incurajeaza utilizatorii sa plateasca cu cardul in locul numerarului

foodpanda.ro, cea mai mare platforma de food ordering din Romania, anunta ca a dispus o serie de masuri de siguranta si a formulat recomandari de preventie impotriva noului virus 2019-nCoV, cunoscut drept coronavirus, atat in atentia clientilor aplicatiei, cat si a livratorilor sau restaurantelor partenere.  

In contextul noilor evenimente legate de evolutia situatiei de coronavirus in Romania, foodpanda isi incurajeaza utilizatorii sa aleaga plata cu cardul in locul numerarului.

In ceea ce priveste livratorii, foodpanda le solicita sa se spele pe maini in mod regulat si le va oferi tuturor geluri de dezinfectare pentru a putea sa se igienizeze cat mai des pe maini. In plus, foodpanda ofera o procedura clara de igienizare zilnica pentru gentile livratorilor. Compania anunta ca va bloca zonele de carantina precum spitalele de boli infectioase sau, daca va fi cazul, alte zone clar delimitate de catre autoritati ce se afla in aria de livrare, pentru ca livratorii sa nu fie expusi la niciun fel de risc de imbolnavire. In aceasta perioada, foodpanda va pastra in permanenta active canalele de comunicare cu livratorii pentru a afla daca exista cazuri de persoane suspecte sau contaminate cu coronavirus.

In cazul restaurantelor partenere, compania va  pune la dispozitia acestora un set special de reguli de bune practici cu privire la modul in care ar trebui sa isi pastreze igiena in pregatirea comenzilor. Totodata, le recomanda acestora sa predea comanda doar daca livratorul are asupra sa geanta speciala pentru transport si sa sigileze comenzile. foodpanda va notifica partenerii sa anunte de urgenta reprezentantii companiei daca observa cazuri de persoane suspecte sau confirmate cu coronavirus.

In desfasurarea noilor evenimente internationale, care din nefericire sunt prezente si in Romania, am luat o serie de masuri de preventie suplimentare impotriva noului virus, care vizeaza siguranta clientilor nostri, a livratorilor si a restaurantelor partenere. Comunicam activ in permanenta cu livratorii si partenerii cu privire la normele de igiena pe care trebuie sa le respecte, atat in livrarea, cat si in ambalarea preparatelor, dar si in cazul in care afla de existenta unor cazuri de persoane suspecte de imbolnavire. Urmarim indeaproape evolutia acestei situatii la nivel national si suntem deschisi sa colaboram cu autoritatile reglementate”, a declarat Andreea Petrisor, Managing Director foodpanda Romania.

Despre foodpanda

foodpanda.ro, parte a grupului Delivery Hero, este cea mai mare platforma online de comenzi de mancare din Romania, colaborand, in prezent, cu peste 2100 de restaurante din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov, Constanta, Arad, Ploiesti, Oradea, Galati, Craiova, Sibiu, Pitesti, Targu Mures, Baia Mare, Bacau, Buzau, Braila si Suceava.

Autori

foto
FOODPANDA RO SRL