loader
Firma de IT romanească, nominalizata pentru a doua oara la premiul pentru cel mai bun loc de munca din Europa

Firma de IT romanească, nominalizata pentru a doua oara la premiul pentru cel mai bun loc de munca din Europa

Qubiz va reprezenta Romania in finala celei mai mari competitii de business europene

Qubiz, companie de IT cu birouri in Oradea si Cluj-Napoca, a fost desemnata pentru al doilea an consecutiv castigatoarea etapei nationale a categoriei “The Workplace and People Development Award” in cadrul European Business Awards, cel mai prestigios concurs de business din Europa. Astfel, Qubiz s-a calificat in faza finala a competitiei, unde va concura cu companii din 33 de tari europene.

Lansat in 2007, concursul are ca scop premierea excelentei in domenii precum cel al inovatiei, antreprenoriatului, strategiei de crestere sau al responsabilitatii sociale. Anul acesta, numarul firmelor inscrise in concurs a depasit 100.000, juriul European Business Awards avand sarcina de a desemna castigatoarele nationale dintr-o listascurtade 3000 de companii.

Pentru categoria The Workplace and People Development Award (premiul pentru cel mai bun loc de muncapentru dezvoltarea angajatilor, n.r.), juriul a desemnat Qubiz sa reprezinte Romania in faza finalaa competitiei, acolo unde compania oradean-clujeanava concura cu alte companii europene pentru care oportunitatile de dezvoltare ale angajatilor reprezinta o prioritate de top.

"Cel mai important lucru in business-ul nostru sunt categoric oamenii. Si cand spun oameni, marefer atat la colegi cat si la clienti. Din prima zi a Qubiz mi-am dorit foarte mult sa avem o atmosferade lucru in care nu doar dezvoltam proiecte impreuna, dar ne si simtim ca intre prieteni”, a declarat Marcel Anghel, CEO Qubiz.

Qubiz a pornit la drum in 2008 cu 6 angajati, iar astazi firma numara peste 230 de angajati in Oradea si in Cluj-Napoca.

Finala va avea loc in decembrie la Varsovia

Gala de premiere European Business Awards va avea loc pe 3-4 decembrie in Varsovia. In cadrul evenimentului, finalistele din 33 de tari europene vor trece printr-o serie de interviuri cu membrii juriului pentru ca mai apoi acestia sa determine campioanele europene pentru fiecare categorie in parte.

Qubiz nu este la primul succes in cadrul competitiei. In 2018, compania romaneasca a ajuns in finala concursului, unde castigatoare europeana la categoria Workplace and People Development Award a fost desemnata o companie din Irlanda.

Industria IT din Romania, in top

In finala concursului au ajuns 8 firme din Romania, 4 dintre acestea activand in domeniul IT, iar celelalte 4 vin din domeniul industrial, comercial, si cel al energiei.

Despre Qubiz

Qubiz este o companie de IT romaneasca infiintatain 2008 in Oradea si extinsa mai tarziu si in Cluj-Napoca. Firma este specializatain domeniul dezvoltarii de software si de solutii IT pentru piata vest-europeana, urmarind sa acopere intreg ciclul de viata al aplicatiilor, de la consultanta si analiza de business, la design, implementare, testing si mentenanta. Printre clienti sai, se numara corporatii si start-up-uri din Olanda, Marea Britanie si Germania.

Autori

foto
QUBIZ SRL