loader

Farmec deschide un spatiu logistic nou in Timis

Farmec, cel mai important producator roman de cosmetice, continua extinderea si modernizarea retelei de distributie in tara.

Dupa deschiderea unui nou magazin la Timisoara, compania anunta inaugurarea unui punct logistic mai amplu, destinat stocarii si distributiei produselor Farmec. Depozitul va deservi judetele Timis, Arad, Caras-Severin si Hunedoara.

 

Amplasat la numai 7 km de Timisoara, in localitatea Ghiroda (Strada Calea Lugojului 140/2), intr-un loc destinat spatiilor de depozitare cu acces pentru masini mari, noul spatiu logistic Farmec are o suprafata totala de 500 de metri patrati, fiind considerabil mai mare decat cel avut anterior. Mai generos si modern echipat, noul spatiu intruneste toate conditiile de depozitare obligatorii, in conformitate cu normativele actuale.

 

Necesitatea extinderii depozitului Farmec a venit ca urmare a cresterii interesului romanilor pentru produsele companiei si, totodata, a vanzarilor. Punctul logistic deserveste aproximativ 1000 de clienti, unii dintre ei avand mai mult de un singur punct de vanzare, in zone precum Timis, Arad, Caras-Severin, Hunedoara.


Acest pas important facut de Farmec in zona de vest a tarii se inscrie in strategia anuala de dezvoltare si implementare a celor mai eficiente solutii tehnologice si logistice, in acord cu cresterea cifrei de afaceri a companiei si a popularitatii in randul consumatorilor.

 

„Nevoia de extindere a aparut firesc, apropierea fata de clientii si de partenerii nostri reprezentand o prioritate, mai ales in contextul cresterii constante a interesului lor pentru produsele din portofoliul Farmec. Astfel, consolidarea la nivel national a propriei retele de distributie, atat prin deschiderea de noi magazine si puncte logistice, precum si prin modernizarea celor existente deja este unul dintre principalele noastre obiective pentru anul 2016. Urmarim o strategie rationala de dezvoltare a acoperirii nationale, prin identificarea nodurilor importante de transport si prin analizarea nevoii de aprovizionare de la nivel regional si national, astfel incat sa oferim clientilor nostri cea mai buna experienta Farmec inca de la inceput si toate produsele sa ajunga pe rafturile magazinelor in cel mai scurt timp”, a declarat Septimiu Maniu, Director Logistica al companiei Farmec.

 

Cele peste 400 de tipuri de produse care apartin companiei Farmec sunt prezente in 24.000 de magazine si farmacii din Romania, acoperind astfel un sfert din tot ce inseamna comert alimentar si farmacii. Comertul traditional numara aproximativ 17.000 de clienti, dar si mediul online inregistreaza vanzari substantiale.

 

Farmec detine in prezent 10 spatii logistice ample in Timisoara, Cluj, Baia Mare, Craiova, Pitesti, Bucuresti, Constanta, Focsani, Iasi, Brasov, iar magazinele sunt localizate in 7 orase: Cluj, Arad, Timisoara, Targu-Mures si Sibiu.

Autori

foto
FARMEC SA