loader

EY Romania deschide campania de recrutare: 80 de absolventi se vor alatura companiei in acest an

EY Romania a deschis campania de recrutare de juniori, prin care va angaja aproape 80 de tineri absolventi din intreaga tara, in birourile companiei din Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara.

Procesul se va desfasura pe parcursul a trei luni, timp in care candidatii pot aplica online, la link-ul: http://www.ey.com/GL/en/Careers.

Compania cauta sa angajeze studenti in an terminal al studiilor universitare si de masterat sau proaspat absolventi din domeniul economic, dar si tehnic.

 

Dintre candidati, vor fi alesi cei care au o pasiune pentru business si lucrul cu clientii, care demonstreaza o motivatie puternica pentru invatarea continua si performanta, stapanesc limba engleza la un nivel avansat si utilizeaza cu usurinta programul MS Excel.

 

„Dorim sa identificam si sa aducem alaturi de noi pe cei mai talentati si ambitiosi tineri care parasesc bancile universitatilor anul acesta. Iar atunci cand alegi dintre cei mai buni, diferenta o face de cele mai multe ori, nu nivelul de cunostinte si abilitati care este relativ acelasi, ci atitudinea fata de viata in general, motivatia pentru care si-au ales aceasta profesie si viitorul la care ei aspira”, explica Andreea Mihnea, Director Resurse Umane, EY Romania.

 

Conform studiilor derulate anul trecut de Trendence si Catalyst, EY a urcat pentru prima data in topul preferintelor tinerilor, devenind cel mai dorit angajator din domeniul serviciilor profesionale pentru absolventii de studii superioare. EY este si in top10 in clasamentul general al celor mai doriti angajatori din Romania, conform studiului Trendence, si este angajatorul preferat din grupul Big4 pentru absolventii de elita si pentru femei, conform ambelor studii.

 

Respondentii care au participat la cele doua sondaje percep EY Romania drept compania de servicii profesionale cea mai inovativa, care ofera cele mai bune programe de formare si care are cel mai atractiv mediu de lucru. De asemenea, EY este perceput de tinerii romani drept compania din acest domeniu care angajeaza cei mai multi absolventi si care are cea mai buna prezenta la targurile de job-uri.

 

Candidatii interesati de o pozitie entry-level in companie vor interactiona direct cu specialistii EY si cu echipa de recrutare in cadrul a peste 20 de evenimente in sediul EY, in universitati si targuri de job-uri din Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara si Chisinau.

 

Procesul de selectie va include mai multe etape:


1. Pre-selectiea CV-ului
2. Testari online ale personalitatii si ale abilitatilor verbale si logice
3. Video-interviu online
4. EY Mega Days Assessment Center
5. Interviu final la sediul companiei
6. Semnarea ofertei si orientare

 

Ca o noutate anul acesta, candidatii vor putea viziona descrieri video ale job-urilor disponibile si vor putea cunoaste mai indeaproape viata din cadrul companiei prin noul blog dedicat tinerilor absolventi sau prin pagina de Instagram care va fi lansata in curand.

 

„In cadrul procesului de selectie, candidatii vor putea cunoaste indeaproape compania EY Romania. Este important pentru noi ca ei sa inteleaga valorile noastre, modul in care facem lucrurile, cultura noastra organizationala, astfel incat integrarea sa fie cat mai usoara, iar asteptarile sa fie stabilite de comun acord. Profesia de consultant este una, pe cat de frumoasa, pe atat de provocatoare. Cand pornesti pe acest drum trebuie sa fii pregatit si motivat sa inveti continuu, sa pui la indoiala status quo-ul, sa fii deschis oricand la schimbare si sa iti si placa toate astea. Scopul nostru in tot acest proces de recrutare este sa ne asiguram ca aducem alaturi de noi acei tineri care sunt, nu doar foarte bine pregatiti din punct de vedere tehnic, ci sunt in acelasi timp si entuziasti in a imbratisa aceasta cariera”, adauga Andreea Mihnea.


Cei 80 de juniori care vor fi selectati in aceasta primavara isi vor incepe activitatea in septembrie 2016, cand se vor alatura celor peste 650 angajati care fac parte din echipa EY, in 5 birouri din tara si din Republica Moldova.

Autori

foto
ERNST & YOUNG SRL