loader
Eurolife ERB Asigurari aniverseaza 10 ani de activitate pe piata romaneasca

Eurolife ERB Asigurari aniverseaza 10 ani de activitate pe piata romaneasca

Anul 2017 marcheaza pentru Eurolife ERB Asigurari aniversarea a 10 ani de activitate in industria de asigurari din Romania, un deceniu in care compania a evoluat constant, devenind astazi un jucator important in domeniu, in special pe segmentul de bancassurance.

“Aniversarea a 10 ani de Eurolife ERB Asigurari este rezultatul increderii pe care clientii ne-au acordat-o in aceasta perioada, al loialitatii si muncii angajatilor nostri. Suntem astazi una dintre cele mai importante companii de bancassurance din Romania, iar intrarea in actionariatul Eurolife ERB Insurance Group a grupului canadian Fairfax Financial Holdings S.A ne ofera perspective de crestere solida si sustinuta pe termen mediu si lung. Pentru Eurolife ERB Asigurari aceasta schimbare de actionariat aduce si o noua strategie de business bazata pe: trecerea dinspre o companie de tip exclusiv bancassurance catre o companie multichannel prin adaugarea de noi canale de distributie – brokeri, vanzari online, in paralel cu incheierea de noi parteneriate de bancassurance; dezvoltarea de noi produse in acord cu nevoile in schimbare ale romanilor; cresterea investiilor in resursele interne – oameni si infrastructura IT”, a declarat Anita Nitulescu, CEO Eurolife ERB Asigurari.

 

Rezultatele in primele 6 luni plaseaza Eurolife ERB Asigurari pe locul 3 in top asiguratori de viata din Romania, compania inregistrand cresteri constante ale primelor brute subscrise, acestea ajungand la nivelul de 91.1 milioane lei.

 

„Suntem increzatori in potentialul de crestere al Eurolife ERB Asigurari si credem in echipa locala de management si experienta acumulata in acesti primi 10 ani de activitate. Eurolife ERB Asigurari reprezinta o prioritate la nivel de grup si vom continua sa investim resurse pentru a ne consolida pozitia de jucator competitiv in piata de profil. Obiectivul nostru strategic ramane orientarea catre client si asigurarea unui portofoliu de produse si servicii adaptate noilor contexte de viata ale clientilor nostri, in paralel cu identificarea de noi oportunitati de dezvoltare organica si non-organica”, a declarat Alexander Sarrigeorgiou, Chairman of the Board & CEO EUROLIFE ERB Insurance Group.

 

Infiintata ca societate specializata in activitatea de bancassurance, Eurolife ERB Asigurari a contribuit de-a lungul timpului la dezvoltarea pietei de asigurari din Romania. Astfel, desi portofoliul anilor de inceput (2008 -2010) includea exclusiv produse atasate creditelor de retail, in timp compania a lansat noi oferte pentru clientii sai, in perioada 2011-2014 fiind introduse primele doua produse de economisire pe termen lung si primele campanii de tip unit-linked. Astazi, Eurolife ERB Asigurari dispune de un portofoliu adecvat de produse pentru a raspunde cerintelor venite din partea clientilor (asigurari de viata, asigurari generale, asigurari atasate creditelor), dar si de un numar semnificativ de clienti, o baza solida pentru a ramane o prezenta competitiva in piata de asigurari din Romania.

Autori

foto
EUROLIFE ERB ASIGURARI DE VIATA SA