loader
Euler Hermes lanseaza TradeMatch, o aplicatie care ajuta companiile sa identifice riscurile si oportunitatile la export

Euler Hermes lanseaza TradeMatch, o aplicatie care ajuta companiile sa identifice riscurile si oportunitatile la export

Datorita acestei noi aplicatii, oricine poate vedea cele mai dinamice si cel mai putin riscante destinatii cu doar cateva clickuri

Euler Hermes, liderul global in asigurarea de credit comercial si recunoscut specialist in domeniul garantiilor si al colectarii creantelor, lanseaza TradeMatch - https://tradematch.eulerhermes.com/trade-match. Aceasta aplicatie web noua, gratis si usor de accesat identifica oportunitatile de export in 70 de tari, in peste 17 domenii de activitate. De asemenea, TradeMatch permite evaluarea acestor oportunitati comerciale in functie de nivelul de risc corespunzator tarii, conform ratingului alcatuit de Euler Hermes, facand din acesta un instrument unic.

Toti antreprenorii, fie ca gestioneaza un grup mare sau o intreprindere mica sau mijlocie, se intreaba acelasi lucru: unde sa export? Ce destinatie si ce tip de piata sa aleg? Care tari si care sectoare sunt cele mai riscante?

Astazi, aceste intrebari sunt si mai esentiale dat fiind cutrenurul din comertul international. Razboaiele comerciale, riscurile politice, si chiar recesiunea industriala sunt toate rafale pentru companiile exportatoare.

Datorita acestei noi aplicatii, oricine poate vedea cele mai dinamice si cel mai putin riscante destinatii cu doar cateva clickuri. Foarte usor de folosit si de actualizat trimestrial, aplicatia permite liderilor sa beneficieze de doua milioane de date referitoare la comertul international si din previziunile analizelor economice realizate de echipa grupului Euler Hermes, previziuni care sunt facute pe baza datelor de proprietate.

Dupa Mind Your Receivables, o prima aplicatie dezvoltata impreuna cu Toucan Toco pentru a urmari evolutia falimentelor corporative din intreaga lume, echipa de cercetarile economice de la Euler Hermes isi accelereaza strategia de furnizare de date si continut, astfel incat un numar mai mare de companii sa fie informate privind riscul clientilor, mai ales la export.

Cu partenerul nostru Toucan Toco, am dorit sa facem din TradeMatch un turn de control al comertului mondial pentru clientii nostri, dar si pentru jurnalisti, studenti si toti jucatorii comertului exterior. Razboiul comercial nu este inevitabil. Trebuie doar sa stii unde ai pus piciorul atunci cand exporti”, a spus Ludovic Subran, Economist Sef al Grupului Allianz si Euler Hermes.

Suntem foarte mandri ca contribuim la democratizarea datelor comertului mondial cu Euler Hermes. Cerintele lor, seturile lor de date unice, precum si dorinta lor de a pune la dispozitia tuturor povestile au fost tocmai motivul pentru care am fondat Toucan Toco", a declarat Baptiste Jourdan, VP Europe si co-fondator Toucan Toco.

In contextul volumelor uriase de date disponibile, Euler Hermes lanseaza Trade Match, o noua aplicatie inovatoare dezvoltata impreuna cu Toucan Toco, ce combina informatia si tehnologia intr-o interfata unica, pusa la dispozitia companiilor interesate sa-si extinda afacerile pe noi piete si care le permite acestora sa-si raspunda intrebarilor critice privind comertul international”, a declarat Anca Nicolita, Sales Manager Euler Hermes Romania.

Euler Hermes este liderul global in asigurarea de credit comercial si un recunoscut specialist in domeniul garantiilor si al colectarii creantelor. Cu mai mult de 100 de ani experienta, compania ofera clientilor sai business-to-business (B2B) servicii financiare care sprijina managementul creantelor comerciale si al lichiditatilor. Reteaua proprie de informatii urmareste si analizeaza schimbarile de zi cu zi ale solvabilitatii corporative in randul companiilor mici, medii si multinationale in piete ce reprezinta 92% din PIB-ul global. Cu sediul principal in Paris, compania este prezenta in peste 50 de tari, cu 6.050 de angajati. Euler Hermes este o filiala a Allianz, evaluata AA de catre Standard & Poor’s. Compania a inregistrat o cifra de afaceri consolidata de 2,6 miliarde Euro in 2017 si a asigurat tranzactii de afaceri la nivel mondial de 894 miliarde Euro in expunere, la sfarsitul anului 2017. Pentru mai multe informatii: www.eulerhermes.ro, LinkedIn sau Twitter @eulerhermes.

Autori

foto
EULER HERMES SERVICES ROMANIA SRL