loader
ELITE Business Women, cea mai mare companie de antreprenoriat feminin din Romania va invita la Gala - Women On Top Extreme

ELITE Business Women, cea mai mare companie de antreprenoriat feminin din Romania va invita la Gala - Women On Top Extreme

Gala Women on Top Extreme reprezinta un eveniment inedit care se va desfasura la Bucuresti, in data de 16 Mai, la Club Diamon.

Acesta isi propune sa descopere si sa promoveze povesti si caractere feminine, care prin determinare, spirit de initiativa si flexibilitate ne motiveaza sa ne depasim propriile limite.

Evenimentul va aduce in prim plan Curajul si Performanta, asa cum au fost ele scrise prin experienta traita de catre femei puternice, a caror activitate este una de mare impact. Pentru aceasta a trai in „Top Extreme” nu inseamna doar sa simti adrenalina la turatie maxima, cat mai ales acel echilibru delicat intre ceea ce gandesti, ceea ce simti si ceea ce iti propui sa materializezi, cu mult curaj, in viata de zi cu zi.

”Acest tip nou de panell, vine ca o completare a stilului de business al evenimentelor noastre, aducand si mai mult dinamism paletei de evenimente Elite Business Women. Acest concept are la  baza dorinta de a promova cat mai mult in comunitate povesti remarcabile din spatiul romanesc, pline de inedit. Women on top Extreme reprezinta viata unor femei carismatice cu mare „carlig la public”, ale caror experiente, adesea traite la un level de Top Extreme, se pot concentra, cu succes, in celebra fraza: Be the woman who makes the difference, uneori in conditii care depasesc limita imaginabilului, declara Bianca Tudor, fondator Elite Business Women, organizator Gala Women On Top Extreme.

Cand spui „Top Extreme” esti tentat sa crezi ca cei in cauza sunt o casta privilegiata ce au atins un grad superior de iluminare interioara, iar prin talent fac lucruri iesite din comun. Sunt si asemenea oameni, dar cei mai multi dintre ei ne sunt mult mai accesibili... sunt persoane care isi slefuiesc talentul zilnic, femei care vor mereu sa se autodepaseasca, iar printr-un efort remarcabil „frontiera” dintre posibil si imposibil devine accesibila”, declara Adelina ChisuFondatoare Ghepard Communication,  modetator Panel Women On Top Extreme.

Printre invitatii de onoare si primii speakerii anuntati, mentionam:

  • Dna. UCA MARINESCU - femeia explorator care a atins Polul Nord
  • Dna. ROXANA CIUHULESCU - practicanta de sport extrem
  • Dna. ANDREEA LIPTAK SPIRIDON - filantroapa
  • Dl. SERGIU NEGUT - investitor si decan al Maastricht School of Management din Romania.

Gala Women on Top Extreme pune in lumina valoarea femeilor care, prin ceea ce fac - mai ales intr-o lume in care barbatii detin suprematia – acestea reusesc sa fie de top precum: Medici, Aviatori, Artiste, Politicieni, Sportive, Filantroape etc.

Primul Fond Privat de Investitii pentru femeile antreprenor la nivel international

In cadrul Galei Women on Top Extreme va mai fi lansat un alt concept inedit - Elite Business Women Affiliate Program & Elite Business Women Investment Fund, primul fond de investitii privat dedicat femeilor antreprenor.

Impreuna, ne propunem sa crestem segmentul IMM din Romania si strainatate. Din 700.000 de companii active in piata romaneasca, doar 40.000 sunt profitabile, iar cu toate acestea atat in Romania cat si in Europa, economia este sustinuta 95-97% de sectorul IMM.

Autori

foto
ELITE BUSINESS WOMEN