loader
Andreea Petrisor este noul Managing Director al Delivery Hero Romania, grupul german prezent pe piata locala prin operatiunile foodpanda si hipMenu

Andreea Petrisor este noul Managing Director al Delivery Hero Romania, grupul german prezent pe piata locala prin operatiunile foodpanda si hipMenu

De la sfarsitul lunii ianuarie, Andreea Petrisor face parte din echipa de management de pe plan local a grupului Delivery Hero SE, una dintre cele mai mari platforme de comenzi si livrari de mancare la nivel global, prezenta in Romania prin operatiunile foodpanda si hipMenu.

Din noua postura, Andreea Petrisor se alatura lui Radu Balaceanu (Managing Director) la conducerea foodpanda Romania, de unde urmeaza sa coordoneze activitatile operationale, precum logistica, relatii clienti, financiar si alte functii suport.

In acelasi timp, Andreea Petrisor va prelua conducerea executiva a afacerilor hipMenu pe plan local. Lansata in anul 2013, la Cluj-Napoca, platforma hipMenu.ro a fost achizitionata in luna august 2018 de catre Delivery Hero, grup cu sediul central in Berlin, in urma unei tranzactii ce a consolidat pozitia de lider a grupului pe piata autohtona.

Ma bucur sa ma alatur echipei de management Delivery Hero in Romania, unde voi avea un dublu rol: de Co-Managing Director al foodpanda Romania si hipMenu. Principalele mele obiective se leaga de cresterea calitatii operationale a serviciilor pentru cele doua platforme, cat si crearea unei organizatii puternice, bazata pe procese bine definite astfel incat afacerile grupului Delivery Hero sa se poata dezvolta si sa isi consolideze pozitia de lider detasat al pietei pe plan local”, a declarat Andreea Petrisor, Managing Director Delivery Hero Romania.

Intrarea Andreei in echipa noastra vine intr-un moment in care business-ul Delivery Hero in Romania este intr-un stadiu accelerat de dezvoltare. Ea va coordona activitatea operationala, in timp ce eu ma voi concentra in continuare de partea de vanzari si marketing. Totodata, Andreea aduce un foarte mare plus de valoare celor doua companii, ceea ce ne ajuta sa lucram foarte bine impreuna”, declara Radu Balaceanu, Managing Director foodpanda Romania.

Andreea Petrisor are o vasta experienta in management, in ultimii noua ani ocupand functia de project manager in cadrul companiei de consultanta Roland Berger, pozitie din care a coordonat echipe mari in proiecte locale si internationale dintr-o gama extinsa de industrii. Andreea este absolventa unui MBA in cadrul INSEAD in 2015, iar in 2010 a absolvit ca sefa de promotie European Business School din Londra.

Autori