loader
Eldrive Romania si MOON Power Romania isi intaresc parteneriatul: 300 de statii noi – comenzi de 5 milioane de Euro

Eldrive Romania si MOON Power Romania isi intaresc parteneriatul: 300 de statii noi – comenzi de 5 milioane de Euro

Aceste statii vor fi montate pe tot teritoriul Romaniei, cu scopul de a creste calitatea si densitatea retelei de incarcare Eldrive

Eldrive Romania si MOON Power, parte a Porsche Romania, importatorul general al marcilor Volkswagen, Audi, Seat, Cupra, Skoda, Das WeltAuto isi intaresc parteneriatul inceput in 2023. Astfel, pe parcursul anului 2024, Eldrive Romania comanda mai mult de 300 de statii de incarcare pentru masini electrice, in valoare de peste 5 milioane de Euro, de la MOON Power. Aceste statii vor fi montate pe tot teritoriul Romaniei, cu scopul de a creste calitatea si densitatea retelei de incarcare Eldrive.

Serviciile de incarcare EV de la Eldrive Romania vor acoperi integral teritoriul tarii, in 2024, iar calitatea statiilor si fiabilitatea lor sunt elemente cheie pentru utilizatori” , a declarat Camelia Popescu, Country Manager Eldrive in Romania.

Statiile comercializate sub marca MOON Power sunt produse de Alpitronic (Italia) si sunt aduse in tara de cel mai mare importator de automobile de pe plan local: Porsche Romania, importatorul marcilor Volkswagen, Audi, Seat, Cupra, Skoda, Das WeltAuto.

In doar cateva luni, Eldrive a devenit cel mai mare client MOON Power din Romania. Eldrive instaleaza si opereaza astfel de statii din 2023. Ce a inceput ca un proiect pilot, anul trecut, se extinde acum la nivelul intregii tari.

Statiile vor fi si mai usor de recunoscut decat pana acum pentru ca, mai nou, vin direct din fabrica vopsite in culoarea albastru specifica Eldrive.

Porsche Romania, prin brandul MOON Power, arata cat de importanta a devenit electromobilitatea in grupul nostru auto. Nu numai ca avem deja peste 180 de puncte de incarcare instalate la toti distribuitorii nostri de autovehicule, dar alaturi de companiile puternice care ofera servicii de incarcare in Romania, cum este Eldrive, aceste statii vor fi peste tot unde au nevoie clientii nostri: in centre comerciale, benzinarii, cladiri de birouri si zone rezidentiale”, a declarat Brent Valmar, Director General Porsche Romania.

Despre MOON Power

MOON Power ofera in Romania, la fel ca in toate tarile in care marca este prezenta, servicii si dotari complete pentru mobilitatea electrica. Asadar, MOON Power furnizeaza statii de incarcare de mare si mica putere (rezidential), precum si solutii complete pentru acestea: consultanta, instalare, mentenanta.

Colaborarea dintre MOON Power si principalii furnizori de servicii de incarcare din Romania face ca aceste statii sa fie operationale in retelele de incarcare.

Site-ul oficial al companiei este https://www.moon-power.ro

Despre Eldrive Romania

Eldrive este un brand al companiei internationale Eldrive Holding GmbH, care opereaza in Romania prin societatea eMobility Charging S.R.L. Eldrive activeaza si in Bulgaria si Lituania. In acest moment sunt active peste 1.200 de puncte de incarcare in reteaua Eldrive, dintre care aproximativ 400 in Romania.

Eldrive Romania este unul dintre principalii furnizori de servicii de incarcare pentru masini electrice din tara. Statii de incarcare Eldrive sunt amplasate in parcarile centrelor comerciale, cladirilor de birouri, cartierelor rezidentiale si statiilor de carburanti.

Site-ul oficial al companiei este https://eldrive.eu

Aplicatia Eldrive Romania este disponibila in App Store https://apps.apple.com/ro/app/eldrive-ro/id1540759580 si Google Play