loader
Editia 10 DHL Carpathian Marathon powered by MPG este SOLD OUT!

Editia 10 DHL Carpathian Marathon powered by MPG este SOLD OUT!

Peste 140 de persoane din echipa de organizare vor fi prezente pe traseu si la zona de start si alte 20 sunt parte din echipa tehnica

Editia cu numarul 10 a DHL Carpathian Marathon powered by MPG este SOLD OUT datorita celor peste 1.500 de alergatori care si-au exprimat deschis dorinta de a trai LIVE experienta din inima Carpatilor alaturi de noi, sambata aceasta, pe 22 iunie, la Cheile Gradistei, Fundata!

Traseele de o frumusete ravasitoare, abordate in premiera de o competitie de alergare in Romania, implica sute de ore de munca de pregatire. Peste 50 de autovehicule, camioane, ATV-uri si alte masini de interventie fac parte din logistica de implementare a evenimentului.

Tradusa in cifre, editia a 10-a a DHL Carpathian Marathon powered by MPG inseamna, in total, peste 7.000 de ore de munca ale unei echipe formate din peste 140 de persoane care vor fi prezente atat la eveniment, cat si pe traseu. Informatii despre curse, precum si hartile cu trasee, se regasesc aici.

Startul pentru probele de Maraton (42 km), Semimaraton (21 km) si Stafeta (7 km) se va da la 10:30, 10:31, respectiv 10:32 chiar din Race Village, Crosul Copiilor urmand sa fie dupa-amiaza, la ora 16:30. De altfel, toti cei prezenti vor putea participa la sesiunea de incalzire dinaintea cursei, programata la 10:20, si vor avea ocazia sa participe la activitati sportive alaturi de sportivii paralimpici, cu prilejul Zilei Sportului Paralimpic. In cadrul acestei actiuni, cei care se vor inscrie la toate cele cinci activitati sportive, tenis de masa, tir cu arcul, tenis de camp, blind football si goalball, vor participa la o tombola cu premii. Programul complet al intregii zile se gaseste aici.

Amintim ca pregatirea tuturor participantilor pentru acest tip de eveniment este esentiala. Alergatorii trebuie sa acorde atentie starii lor fizice, detaliilor tehnice, cu privire la zona de Start / Finish, de pe traseu, dar si echipamentului de alergare necesar in cursa. Toti concurentii vor avea acces la punctele de alimentare si de nutritie amenajate atat in Race Village, cat si pe trasee. Ei sunt incurajati sa descarce si sa citeasca Race Guide-ul competitiei, care prezinta toate informatiile despre eveniment si curse, servicii sau logistica, inclusiv detalii tehnice exclusive. Acesta poate fi accesat aici.

Pe 22 iunie, alaturi de participanti se vor afla si o parte dintre sustinatorii evenimentului. Constantina Dita, Dragos Bucurenci, dr. Serban Damian si Carmen Albisteanu vor alerga la Semimaraton, in timp ce Mihai Morar si Otniela Sandu vor face echipa cu Daniel Kearvell, in proba de Stafeta. Gabriela Szabo si Chef Simona Pope vor fi prezente la zona de Start / Finish pentru a-i sustine si incuraja pe concurenti pentru eforturile depuse.

Editia 2019 a DHL Carpathian Marathon este organizata in parteneriat cu MPG Romania, lider de piata pe segmentul sportului de masa: „De peste 21 de ani, MPG conecteaza branduri importante cu comunitatile de sportivi amatori prin sponsorizari, consultanta si un PR specializat, prin servicii de logistica si management sportive. DHL Carpathian Marathon este un proiect unic care pune in lumina valorile sportului si forta acestuia de a aduce oamenii impreuna si de a ajuta. Ne bucuram ca facem parte din echipa de implementare” (Tudor Mocuta, Event Director MPG).

Toate detaliile despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.maratondhl.ro si pe pagina Facebook DHL Maraton.

Evenimentul este sustinut de sponsorii Barilla, Generali, Medlife si Goldnutrition, si ii are ca suporteri pe Alka, La Vitta, Buff Romania,Terapie prin miscare, Julius Meinl, Cristim, 4x4, Recosport, Orlandos, Torockoi, Temad, Organic India, Ruvix, B-Live, Answer, Easy Plast, Porsche Inter Auto Romania, Omniperform, Runningwarehouse, Iris Broadcast Services, Arla Protein si Cheile Gradistei. Boomerang este partener oficial pentru Crosul Copiilor, Banca Transilvania se alatura ca sponsor principal al acestei curse, iar Lego si Napolact, ca sponsori. Companiile Design, Polach, Bachmann, Vora Invest, i-Body Romania, Fundatia Conservation Carpathia si Smile Expert sustin echipele de voluntari care alearga pentru cauza evenimentului.

Ziua Sportului Paralimpic are sponsori pe Suunto, IAR si Herbagetica, iar partenerul oficial al acestui eveniment este Kaufland Romania: „Programele de responsabilitate sociala reprezinta o componenta cheie in strategia Kaufland Romania, iar sanatatea este unul dintre pilonii de investitie comunitara. Compania se implica in proiecte care proveaza atat sportul si miscarea, cat si grija pentru sanatate a fiecarei persoane”.

Le transmitem multumiri autoritatilor: Parcul National Piatra Craiului, Romsilva, Centrul Romania – CSTP, Conventia Carpatica, Consiliul Judetean Brasov, Fundatia Conservation Carpathia si Ministerul Tineretului si Sportului pentru suportul si facilitatile oferite evenimentului, dar si partenerilor: Comitetului National Paralimpic, RoClubMarathon, Centrul SuperFit si Let’s Do It Romania, si Bucharest International 10K, Brasov Marathon, Maratonul International Brasov si Elite Running, ca evenimente partenere.

Le multumim partenerilor media care s-au alaturat evenimentului si ne sustin in campania de promovare: Radio ZU, News.ro, Telekom Sport, Adrenallina, Business Review, Business Cover, Sunt-in-forma.ro, 4run.ro, Alerg.ro, Brasov TV, Ziarul de Sport, FitReport si GOKID.ro.

 

Autori

foto
DHL INTERNATIONAL ROMANIA SRL