loader
Doingbusiness.ro lanseaza editia cu numarul 26 a publicatiei premium Major Companies in Romania

Doingbusiness.ro lanseaza editia cu numarul 26 a publicatiei premium Major Companies in Romania

In cei 26 de ani de cand este pregatita de echipa Doingbusiness.ro, publicatia Major Companies in Romania este un instrument esential pentru cei care doresc sa fie la curent cu dinamica mediului economic autohton si sa identifice oportunitati de parteneriat

Doingbusiness.ro, lider in furnizarea de informatii de afaceri pentru top managementul companiilor mari, lanseaza editia 2023 a publicatiei premium in limba engleza Major Companies in Romania.

Aceasta publicatie, realizata anual incepand din 1998, le ofera directorilor generali, antreprenorilor si investitorilor informatii actualizate despre cele mai importante 3000 de companii din Romania, repartizate in 31 de sectoare industriale si peste 300 de domenii de activitate.

In cei 26 de ani de cand este pregatita de echipa Doingbusiness.ro, publicatia Major Companies in Romania este un instrument esential pentru cei care doresc sa fie la curent cu dinamica mediului economic autohton si sa identifice oportunitati de parteneriat.

Dincolo de topurile detaliate pe domenii de activitate si industrii, Major Companies in Romania publica 23 de interviuri exclusive cu lideri ai unor companii care transforma mediul de afaceri si au un impact semnificativ in economia tarii.

"Suntem incantati sa lansam editia 2023 a Major Companies in Romania, o resursa premium pentru toti oamenii de afaceri interesati de evolutia companiilor reprezentative din Romania. Si in acest an am depus eforturi semnificative pentru a aduce informatii relevante, astfel incat echipele de top management sa beneficieze de o perspectiva cuprinzatoare", a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro si Kompass Romania.

O caracteristica notabila si a editiei din acest an este disponibilitatea publicatiei si in format digital, flip book, pdf si online pe portalul de business: www.doingbusiness.ro.

Aceste formate interactive le permit utilizatorilor sa consulte comod si eficient informatiile furnizate de Major Companies in Romania, oferindu-le astfel acces facil la datele esentiale despre cele mai importante companii din tara.

Major Companies in Romania este mai mult decat o publicatie: este o sursa de incredere pentru cei care doresc sa inteleaga mai bine peisajul de afaceri din Romania si sa exploreze noi oportunitati de crestere si colaborare”, a mentionat Diana Dumitrascu, Director Executiv, Doingbusiness.ro.

 

                                                                                                               * * *

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este agentia premium de marketing, comunicare si dezvoltare a afacerilor B2B care ofera servicii multimedia integrate la cele mai inalte standarde de calitate. Portalul Doingbusiness.ro este una dintre cele mai cuprinzatoare platforme de afaceri online din Romania si ofera acces la: studii si perspective asupra evolutiilor economice, interviuri cu directori generali si lideri din industrie, cele mai importante stiri de afaceri zilnice, clasamentele celor mai mari companii romanesti, evenimente de afaceri importante, date financiare pe 5 ani pentru 800.000 de companii locale. Conferinta CEO – Shaping the Future este cel mai important eveniment pentru liderii de top din managementul afacerilor din Romania si este organizata de doua ori pe an de catre Doingbusiness.ro in parteneriat cu mari companii romanesti. Aflati mai multe pe: www.doingbusiness.ro

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL