loader
Divizia de Digital Marketing a Zitec a generat venituri de 2,25 milioane de euro in 2021 si devine Google Premier Partner

Divizia de Digital Marketing a Zitec a generat venituri de 2,25 milioane de euro in 2021 si devine Google Premier Partner

In prezent, divizia de Digital Marketing acopera trei linii de business: Media – Creatie - Strategie

Divizia de Digital Marketing a Zitec, lider pe piata de IT & digital marketing din Romania, a generat anul trecut venituri de 2,25 milioane de euro, o crestere de aproape zece ori in ultimii trei ani. Ca urmare a dezvoltarii accelerate, in februarie 2022, Zitec a devenit Google Premier Partner, divizia de digital marketing fiind in top 3% agentii din Romania care au obtinut acest statut.

Statutul de Google Premier Partners este oferit de Google agentiilor de marketing in functie de o serie de criterii printre care: cresterea performantei campaniilor clientilor, gradul de retentie al acestora, diversificarea serviciilor dar si cheltuielile anuale pentru reclamele platite.

Printre beneficiile pe care statutul de Google Premier Partner le ofera companiei Zitec se numara accesul preferential la versiunile beta ale produselor Google specializate, serviciul avansat de suport pentru Google Ads, dar si acces la evenimente exclusiviste organizate de Google pentru partenerii Premium si clientii acestora.

In prezent, divizia de Digital Marketing acopera trei linii de business: Media – ce cuprinde servicii precum Google Ads, Facebook Ads, Tik Tok Ads, Programmatic, Media Buying local, Data & Analytics, la care se adauga servicii non-digital precum TV, Radio sau Outdoor; Creatie – servicii de SEO, Social Media, Marketing Automation, dezvoltare de continut / Copywriting, editare grafica, web design, productie si post-productie video si Strategie – departament care va actiona in zona de consultanta de marketing si business pentru clientii actuali, dar si propuneri pentru clientii potentiali.

Statutul de Google Premier Partner reprezinta o recunoastere a eforturilor pe care le depunem constant pentru a oferi clientilor nostri cele mai performante servicii care sa le faciliteze dezvoltarea. Datorita faptului ca divizia de Digital Marketing functioneaza ca o agentie de digital integrata intr-o companie mare de tehnologie, Zitec, ne permite sa avem o abordare complexa ce include toata paleta de servicii ce poate deservi un client: de la strategie la implementare si pana la lansarea sa pe piata intr-un mod foarte eficient. In plus, experienta internationala ne ofera acces in timp real la toate tehnologiile noi si reprezinta implicit un plus de ‘know-how’ pe care il aducem in piata”, a declarat Dan Toma, Digital Marketing Director Zitec.

In ultimii trei ani, echipa de Digital Marketing a Zitec a crescut de peste trei ori, de la sase membri in 2018 la 26 in prezent.

Din portofoliul diviziei de Digital Marketing fac parte clienti din 3 tari si din industrii diverse precum farma, produse electronice, electrocasnice, fashion sau FMCG, printre care: Pfarma.ro, Arctic, Karcher, ASE Bucuresti, Orange Valley, iELM sau STMicroelectronics.

Despre Zitec

Lider pe piata IT & Digital Marketing din Romania, cu birouri in Bucuresti si Brasov, Zitec este specializata in dezvoltarea de solutii de afaceri, servicii si produse tehnologice personalizate, aplicatii mobile, blockchain, precum si servicii de digital marketing.

Zitec este una dintre putinele companii romanesti certificata Google Cloud Premier Partner, Microsoft Application Development, Microsoft Gold Cloud Platform, Amazon AWS Technology Partner si furnizor al platformei de solutii eCommerce in cloud VTEX, precum si Adobe Solution Bronze Partner.

In 2021, Zitec s-a clasat printre cele 15 finaliste ale programului ‘Made in Romania’ lansat de Bursa de Valori Bucuresti, o recunoastere a contributiei active la dezvoltarea industriei IT din Romania si la accelerarea transformarii digitale in companii si institutii publice. Zitec a primit si premiul ‘Shining Star 2021’ oferit de Inspiring Employers pentru cultura organizationala bazata pe comunicare deschisa, dezvoltare continua si recunoastere.

De asemenea, a castigat titlul de ‘Angajatorul anului’ la Romanian Business Services Forum & Awards doi ani consecutivi, in 2020 si 2021. Totodata, Zitec s-a clasat pe locul al doilea in „Top angajatori 2021”, clasament realizat de platforma Undelucram.ro.

Pentru serviciile de digital marketing, compania a fost nominalizata in topul agentiilor de digital din Romania conform Forbes in 2019 si 2020, inregistrand o crestere a cifrei de afaceri de peste 60% in 2021 fata de anul precedent. Pentru activitatea sa din 2019, Zitec a fost desemnata ‘Compania Anului’ la Gala ANIS Romania 2020. Zitec este partener al Comunitatii Europene prin prisma proiectelor europene finalizate sau aflate in faza de implementare in cadrul programelor Ambient Assisted Living si Erasmus +.

Autori

foto
ZITECH SOFTWARE SRL