loader
Deloitte Romania si Reff & Asociatii au asistat Haier Tech in proiectul de construire a unei fabrici de electrocasnice in judetul Prahova, in valoare de 53 de milioane de euro

Deloitte Romania si Reff & Asociatii au asistat Haier Tech in proiectul de construire a unei fabrici de electrocasnice in judetul Prahova, in valoare de 53 de milioane de euro

Echipa specializata in drept imobiliar a Reff & Asociatii | Deloitte Legal a oferit asistenta juridica pentru negocierea si semnarea contractului pentru constructia fabricii de frigidere si alte electrocasnice

Deloitte Romania si Reff & Asociatii, societatea de avocati membra a retelei globale Deloitte Legal, au oferit asistenta Haier Tech, o societate romaneasca detinuta de Grupul Haier, in proiectul de construire in judetul Prahova a primei fabrici de frigidere Haier din Uniunea Europeana. Dupa ce a asistat Haier Tech in obtinerea acordului de finantare pentru ajutor de stat, in decembrie 2019, practica de consultanta in management a Deloitte Romania lucreaza in prezent cu compania pentru implementarea proiectului, care presupune o investitie totala de peste 53 de milioane de euro si pentru care statul va oferi un ajutor in valoare de 25 de milioane de euro.

Echipa specializata in drept imobiliar a Reff & Asociatii | Deloitte Legal a oferit asistenta juridica pentru negocierea si semnarea contractului pentru constructia fabricii de frigidere si alte electrocasnice din localitatea Aricestii Rahtivani, situata in judetul Prahova. Fabrica va avea o suprafata desfasurata de 57.500 de metri patrati si va fi construita de grupul Baupartner, in urma unei investitii de peste 21 de milioane de euro. Conform contractului, lucrarile vor fi finalizate si proiectul va fi operational in primavara anului 2021.

De asemenea, Reff & Asociatii| Deloitte Legal a asistat Haier Tech si in vederea achizitionarii terenului de 100.000 de metri patrati pe care urmeaza sa fie construita fabrica, situat in Parcul Industrial Allianso, unul dintre cele mai mari parcuri industriale din tara.

Apreciem eforturile partenerilor nostri si sprijinul lor valoros in acest proiect foarte ambitios. Cu totii am lucrat intens pentru a construi ceea ce va deveni un pilon strategic in demersurile Haier de a-si consolida pozitia de lider la nivel mondial pe segmentul de refrigerare si in transformarea in realitate a viziunii Haier Europe de a deveni prima optiune a clientilor pe nisa caselor inteligente in Europa”, a spus Alessia Ianni, Cooling Technical Operation Director la Haier Europe si Managing Director la Haier Tech.

Echipa de consultanta a Deloitte Romania implicata in proiect a fost coordonata de Cristina Cojocaru, Senior Manager, iar din echipa Reff & Asociatii | Deloitte Legal au facut parte Larisa Popoviciu, Avocat Coordonator, si Maria Nitulescu, Avocat Senior.

Deloitte este unul dintre cei mai importanti furnizori din Romania de servicii de consultanta in finantari alternative, precum ajutoare de stat si fonduri structurale.

De peste zece ani, Reff & Asociatii | Deloitte Legal este recunoscuta drept una dintre cele mai importante societati de avocatura in domeniul imobiliar din Romania, fiind implicata in cele mai mari tranzactii imobiliare si proiecte de dezvoltare din tara, care au implicat deseori structuri corporative complexe si finantare transfrontaliera. Practica de drept imobiliar este recunoscuta si de clasamentele internationale, precum Legal 500, care o pozitioneaza in prima categorie din acest domeniu.

Deloitte furnizeaza la nivel global servicii de audit, consultanta, servicii juridice, consultanta financiara si managementul riscului, servicii de consultanta fiscala si alte servicii adiacente catre clienti din sectorul public si privat provenind din industrii variate. Patru din cinci companii prezente in topul Fortune Global 500® sunt clienti Deloitte, prin intermediul retelei sale globale de firme membre care activeaza in peste 150 de tari si teritorii, oferind resurse internationale, perspective locale si servicii de cea mai inalta calitate pentru a aborda provocari de business complexe. Obiectivul Deloitte este sa creeze un impact vizibil in societate cu ajutorul celor peste 312.000 de profesionisti ai sai.

Deloitte Romania este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din tara noastra si ofera, in cooperare cu Reff & Asociatii | Deloitte Legal, servicii de audit, de consultanta fiscala, servicii juridice, de consultanta in management si consultanta financiara, servicii de managementul riscului, solutii de servicii si consultanta in tehnologie, precum si alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 1.700 de profesionisti.

Pentru a afla mai multe despre reteaua globala a firmelor membre, va rugam sa accesati www.deloitte.com/ro/despre.

Reff & Asociatii | Deloitte Legal, una dintre cele mai importante societati de avocati din Romania, ofera servicii ce acopera domeniile financiar-bancar, concurenta, dreptul muncii, energie si mediu, insolventa, consultanta juridica de management, litigii, fuziuni si achizitii, sectorul public si drept imobiliar. Reff & Asociatii reprezinta Romania in reteaua globala Deloitte Legal, care are peste 2.500 de avocati in 85 de tari.

Pentru mai multe informatii despre Reff & Asociatii, accesati www.reff-associates.ro. Pentru mai multe informatii despre reteaua globala Deloitte Legal, accesati www.deloittelegal.com.

Autori

foto
DELOITTE CONSULTANTA SRL