loader
Deloitte Romania l-a desemnat pe Vlad Boeriu Partener Coordonator Servicii Fiscale si Juridice

Deloitte Romania l-a desemnat pe Vlad Boeriu Partener Coordonator Servicii Fiscale si Juridice

Vlad Boeriu si-a construit o cariera impresionanta in Deloitte datorita profesionalismului sau, dedicarii pentru excelenta in servicii si stilului sau de conducere

Deloitte Romania l-a desemnat pe Vlad Boeriu Partener Coordonator al practicii de Servicii Fiscale si Juridice, incepand din luna iunie 2020, in urma finalizarii mandatului lui Dan Badin in acest rol. Vlad Boeriu s-a alaturat Deloitte in 2004 pe pozitia de Consultant Fiscal si a avansat prin toate nivelurile pana la rolul de Partener Coordonator. Din 2015, este Partener Servicii Fiscale, rol in care a coordonat dezvoltarea echipei Deloitte Romania de impozitare indirecta.

Este consultant fiscal certificat, licentiat al Academiei de Studii Economice din Bucuresti si a urmat un MBA la University of Sheffield.

Vlad Boeriu si-a construit o cariera impresionanta in Deloitte datorita profesionalismului sau, dedicarii pentru excelenta in servicii si stilului sau de conducere, caracterizat prin sustinerea echipelor si prin empatie. Il felicit si am incredere ca practica noastra de servicii fiscale si juridice, care este recunoscuta atat de clienti, cat si de clasamente independente internationale, se va consolida sub coordonarea sa. Ii multumesc lui Dan Badin pentru contributia si implicarea sa extraordinare si sunt convins ca va continua sa aduca valoare clientilor nostri din rolul de partener servicii fiscale”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte Romania si Moldova.

Practica Deloitte Romania de servicii fiscale si juridice este una dintre cele mai importante in domeniu si furnizeaza o gama extinsa de servicii integrate prin intermediul a peste 250 de profesionisti. Serviciile fiscale includ impozitare pe profit si pe venit, impozitare indirecta, servicii vamale, servicii dedicate angajatorilor globali, servicii in domeniul preturilor de transfer si solutii de procese de business. Tipurile de servicii juridice, oferite prin intermediul Reff & Asociatii | Deloitte Legal Romania, acopera domeniile financiar-bancar, concurenta, dreptul muncii, energie si mediu, insolventa, consultanta juridica de management, litigii, fuziuni si achizitii, sectorul public, drept imobiliar.

Deloitte furnizeaza la nivel global servicii de audit, consultanta, servicii juridice, consultanta financiara si managementul riscului, servicii de consultanta fiscala si alte servicii adiacente catre clienti din sectorul public si privat provenind din industrii variate. Patru din cinci companii prezente in topul Fortune Global 500® sunt clienti Deloitte, prin intermediul retelei sale globale de firme membre care activeaza in peste 150 de tari si teritorii, oferind resurse internationale, perspective locale si servicii de cea mai inalta calitate pentru a aborda provocari de business complexe. Obiectivul Deloitte este sa creeze un impact vizibil in societate cu ajutorul celor peste 312.000 de profesionisti ai sai.

Deloitte Romania este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din tara noastra si ofera, in cooperare cu Reff & Asociatii | Deloitte Legal Romania, servicii de audit, de consultanta fiscala, servicii juridice, de consultanta in management si consultanta financiara, servicii de managementul riscului, solutii de servicii si consultanta in tehnologie, precum si alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 1.700 de profesionisti.

Pentru a afla mai multe despre reteaua globala a firmelor membre, va rugam sa accesati www.deloitte.com/ro/despre.

Autori

foto
DELOITTE CONSULTANTA SRL