loader
Deloitte Romania isi consolideaza practica de servicii fiscale, prin promovarea a patru angajati in functiile de directori

Deloitte Romania isi consolideaza practica de servicii fiscale, prin promovarea a patru angajati in functiile de directori

Practica de servicii fiscale a Deloitte in Romania este lider in domeniu si ofera o gama variata de servicii complet integrate indeplinind aspiratia sa globala de a-si impune standardele in profesiile in care opereaza

Deloitte Romania isi consolideaza practica de servicii fiscale, prin promovarea Anei Sabiescu, a lui Daniel Grigore, a Loredanei Ilea si a Simonei Mergeani in functiile de directori, incepand cu data de 1 septembrie 2023.

Practica noastra de servicii fiscale implineste aspiratia noastra globala de a ne impune standardele in profesiile in care operam, prin recunoasterile publicatiilor internationale, prin inovatie, evidenta mai ales atunci cand sustinem clientii in adoptarea tehnologiei in procesele de conformare fiscala, si prin impactul pe care il are in mediul de business si societate, vizibil atat in cota de piata, cat si in complexitatea proiectelor derulate. Le sunt recunoscator Anei, lui Daniel, Loredanei si Simonei pentru angajamentul lor ferm fata de calitate, inovatie si impact si le urez bun venit in echipa noastra extinsa de conducere”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte Romania si Moldova.

Ana Sabiescu si-a inceput cariera in domeniul consultantei in 2011, moment in care s-a alaturat Deloitte. Ana este specializata in TVA si taxe vamale, a coordonat proiecte legate de implementarea sau restructurarea modelelor de business, revizii fiscale si due diligence, optimizare fiscala si litigii si a reprezentat clienti in fata autoritatilor fiscale si vamale. De asemenea, a oferit asistenta fiscala in tranzactii importante, in obtinerea rambursarilor de TVA pentru investitii semnificative, precum si in implementarea si efectuarea tranzactiilor de import-export cu bunuri supuse unor reglementari vamale speciale. Ana este implicata in coordonarea solutiilor de raportare SAF-T ale Deloitte Romania si in implementarea acestora pentru clienti. Ea este consultant fiscal certificat, membru al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania si detine o diploma in impozitare internationala (Advanced Diploma in International Taxation), o certificare profesionala si acreditare oferite la nivel global de Chartered Institute of Taxation din Marea Britanie.

Daniel Grigore s-a alaturat echipei Deloitte Romania in 2013 ca absolvent si, de atunci, a fost implicat in proiecte fiscale complexe pentru companii din diverse industrii, in special din domeniul serviciilor financiare, farmaceutic si al serviciilor medicale. Daniel a coordonat proiecte de restructurare care au necesitat o colaborare stransa cu alte departamente din Deloitte, atat din Romania, cat si din alte jurisdictii. El a asistat, de asemenea, clientii in timpul inspectiilor fiscale si al proceselor de contestatie. Este membru al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania.

Loredana Ilea face parte din echipa Deloitte Romania din 2012, anul in care a absolvit. Este specializata in TVA si a fost implicata in numeroase proiecte de consultanta fiscala si solutionare a litigiilor pentru companii locale si multinationale care opereaza in diverse industrii, cu accent pe sectorul farmaceutic si al serviciilor medicale, precum si al produselor de larg consum. In ultimii ani, Loredana a avut un rol cheie in dezvoltarea si implementarea solutiei Deloitte pentru raportarea SAF-T. Ea este consultant fiscal autorizat, membru al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania si detine o diploma in impozitare internationala (Advanced Diploma in International Taxation), emisa de Chartered Institute of Taxation din Londra.

Simona Mergeani are o experienta de 13 ani in fiscalitate, fiind specializata in domeniul preturi de transfer. S-a alaturat Deloitte in 2016 si, de atunci, a lucrat cu companii multinationale care activeaza in sectoare precum energie si resurse, produse industriale, retail, dar si industria farmaceutica si a serviciilor medicale. Expertiza sa vasta acopera o gama larga de tipologii de proiecte din sfera preturilor de transfer, avand o implicare semnificativa inclusiv in proiecte de restructurari ale afacerilor si inspectii fiscale. Ea a jucat un rol cheie in adoptarea in Romania a solutiilor digitale globale pe care Deloitte le utilizeaza in cadrul proiectelor de preturi de transfer. Simona este consultant fiscal autorizat, expert fiscal judiciar si membru al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania.

Practica de servicii fiscale a Deloitte in Romania este lider in domeniu si ofera o gama variata de servicii complet integrate, de la cele legate de impozitul pe profit si venit, impozitare indirecta, servicii vamale, pentru angajatorii globali, pana la servicii in domeniul preturilor de transfer si solutii pentru procesele de business, prin intermediul a peste 200 de profesionisti.

Deloitte furnizeaza la nivel global servicii de audit, consultanta fiscala si juridica, consultanta, consultanta financiara si managementul riscului catre aproximativ 90% din companiile prezente in topul Fortune Global 500® si catre mii de companii din sectorul privat. Expertii firmei contribuie la atingerea unor rezultate masurabile si de durata, care ajuta la consolidarea increderii in pietele de capital, care permit companiilor sa se transforme, sa prospere si sa deschida calea catre o economie mai puternica, catre o societate mai echitabila si o lume sustenabila. Cu o istorie de peste 175 de ani, Deloitte acopera peste 150 de tari si teritorii. Obiectivul sau este sa creeze un impact vizibil in societate cu ajutorul celor aproximativ 415.000 de profesionisti la nivel mondial.

Deloitte Romania este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale din tara noastra si ofera, in cooperare cu Reff & Asociatii | Deloitte Legal, servicii de audit, de consultanta fiscala, servicii juridice, de consultanta si managementul riscului, consultanta financiara, solutii de servicii si consultanta in tehnologie, precum si alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 3.000 de profesionisti.

Pentru a afla mai multe despre reteaua globala a firmelor membre, va rugam sa accesati www.deloitte.com/ro/despre.

Autori

foto
DELOITTE CONSULTANTA SRL