loader
Deloitte inaugureaza Centrul European de Servicii Regionale in Romania

Deloitte inaugureaza Centrul European de Servicii Regionale in Romania

Deloitte anunta astazi inaugurarea Centrului de Servicii Regionale in Romania. Centrul, care opereaza sub denumirea Deloitte Tehnologie, se inscrie investitiilor strategice ale companiei, menite sa puna in slujba clientilor din toate sectoarele de business din intreaga lume tehnologii de ultima generatie.

Centrul European de Servicii Regionale numara deja peste 100 de consultanti IT angajati si reprezinta o investitie ce demonstreaza potentialul IT al Romaniei, in linie cu strategia Deloitte, intr-un mediu in care tehnologia joaca un rol esential. Centrul va genera pana la 800 de locuri de munca pana in 2020.

 

“Stabilirea Centrului de tehnologie la Bucuresti inseamna o recunoastere a talentelor IT pe care Romania le are, precum si a dinamicii pietei locale de IT. Am incredere ca acest Centru de Servicii Regionale va deveni unul de referinta la nivel mondial si va oferi talentelor IT din Romania oportunitatea de a-si dezvolta aptitudinile, prin implicarea in proiecte internationale majore”, a spus Satya Swaroop Roddam, managing director Deloitte Tehnologie.

 

Centrul de Servicii Regionale va furniza servicii SAP, Analytics/Managementul Informatiei (AIM) si tehnologii digitale catre clientii Deloitte din Romania, precum si din piete europene majore precum Marea Britanie si Germania, furnizand aplicatii software si servicii catre 75% din companiile prezente in Top 100 Fortune.

 

Ahmed Hassan, country managing partner Deloitte Romania a adaugat: “Cu ocazia aniversarii a 25 de ani in Romania ai companiei, sunt incantat ca putem aduce noi linii de business, venind astfel mai aproape de obiectivul nostru de a fi lideri in strategia de transformare digitala, ca raspuns la nevoile mereu in schimbare ale clientilor nostri”.

 

Pe langa contributia la crearea de noi locuri de munca, prin angajarea a cel putin 650 de specialisti IT, Centrul de Servicii Regionale Deloitte va sustine, de asemenea, cresterea talentelor locale, prin implicarea lor in proiecte globale importante ale companiei si prin schimbul de experienta cu profesionistii din celelalte centre ale Deloitte din lume.

 

Noua echipa vine in completarea celor peste 600 de angajati pe care Deloitte ii are in Romania.

 

Centrul European de Servicii Regionale din Bucuresti se alatura celorlalte trei centre de tehnologie Deloitte din lume, situate in Hyderabad (India), Belfast (Irlanda de Nord), Orlando (SUA), in contextul in care tehnologia reprezinta un pilon de crestere al companiei. 

Autori

foto
DELOITTE CONSULTANTA SRL