loader
David Hay a anuntat demisia din functia de CEO AFI Europe Romania

David Hay a anuntat demisia din functia de CEO AFI Europe Romania

AFI Europe Romania anunta o schimbare la nivel de top management: domnul David Hay, CEO al companiei in ultimii sapte ani, si-a anuntat demisia si intentia de a-si continua parcursul profesional in afara companiei.

Decizia reprezinta o alegere personala a domnului Hay, pe care, desi cu tristete, managementul Grupului a acceptat-o.
Proiectele AFI Europe Romania se vor desfasura in continuare conform planurilor, iar David Hay va asigura interimatul, astfel incat tranzitia catre noul CEO sa se faca usor si eficient.


Sub conducerea sa, AFI Europe Romania a devenit unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata de real estate din tara, iar compania s-a bucurat de o crestere si o extindere continua. Venitul operational net al companiei s-a dublat, pana la 50 de milioane de euro, iar noi proiecte au fost dezvoltate si finalizate, printre care mallul AFI Ploiesti si cele cinci cladiri de birouri AFI Park. In prezent, trei proiecte se afla in diferite stadii de dezvoltare, precum proiectul mixt AFI Brasov, ce include birouri si mall, prima cladire din proiectul AFI Tech Park din Bucuresti si primele 200 de apartamente ale complexului rezidential AFI City.


„Dupa 12 ani in care am ocupat diferite functii in cadrul AFI Europe si alti 7 ani in care am gestionat operatiunile grupului din Romania, am decis cu inima grea, sa trec la urmatorul pas si sa explorez alte oportunitati in cariera. Cu respect, doresc sa le multumesc clientilor si partenerilor nostri pentru colaborare. Multumiri speciale merg catre echipa minunata de la AFI Europe Romania pentru dedicarea, profesionalismul si sprijinul constant, si managementului intregului grup AFI Europe pentru increderea si sustinerea continua”, a spus David Hay.


„Sub mandatul lui David Hay, AFI Europe Romania si-a stabilizat si imbunatatit operatiunile dupa criza din anul 2008. Compania si-a diversificat activitatea pe alte segmente ale pietei de real estate, incluzand segmentul de birouri si rezidential, iar echipa este pregatita sa faca fata oricarei provocari pe care viitorul o aduce. Respect decizia lui David si ii multumesc pentru contributia, dedicarea si amprenta personala pe care le-a adus companiei in ultimii 12 ani. Drumurile noastre se despart acum cu prietenie, desi este un moment trist. David Hay isi va mentine pozitia pana vom numi un nou CEO care va prelua conducerea operatiunilor din Romania”, a declarat Avi Barzilay, CEO AFI Europe.

Autori

foto
AFI EUROPE MANAGEMENT SRL