loader
CTP o numeste pe Andreea Odovinca in functia de Director Financiar pentru Romania

CTP o numeste pe Andreea Odovinca in functia de Director Financiar pentru Romania

CTP o numeste pe Andreea Odovinca in functia de Director Financiar pentru Romania.

Ea va fi responsabila pentru asigurarea eficientei functiei financiare, a calitatii informatiilor furnizate de departamentul pe care il conduce, precum si pentru managementul performantei si dezvoltarea personalului.

 

Andreea Odovinca va fi direct implicata in definirea strategiei menita sa imbunatateasca performanta companiei si va oferi o perspectiva financiara asupra initiativelor de dezvoltare. Aceasta are o cariera impresionanta care se intinde pe 17 ani, iar cea mai recenta functie ocupata a fost cea de Financial Manager pentru Skanska Romania, timp de peste doi ani. Inainte de colaborarea cu Skanska, Andreea Odovinca a activat trei ani si jumatate pe aceeasi pozitie, cea de Financial Manager, in cadrul retailer-ului Kaufland Romania. Experienta sa profesionala include, de asemenea, 12 ani petrecuti in sectorul bancar.

 

“Suntem incantati ca Andreea, un profesionist experimentat, s-a alaturat echipei CTP din Romania. Ne aflam intr-un proces continuu de crestere, iar ea va juca un rol important in implementarea strategiei de dezvoltare, alaturi de restul echipei noastre talentate. Andreea are abilitati foarte bune de coordonare si cunostinte solide in conducerea departamentelor financiare ale unor companii importante din domenii ca retailul si constructiile. Apreciez capacitatea ei profunda de intelegere a pietei imobiliare si sunt ferm convins ca modul ei de lucru si calitatile de care da dovada se potrivesc perfect echipei si proiectelor noastre”, a declarat Robert Pitt, Director de Operatiuni (COO) al CTP.

 

“Sunt nerabdatoare sa imi valorific experienta pentru a ajuta la realizarea planurilor CTP, de crestere la nivel national, si pentru a sprijini clientii in atingerea succesului in afacerile lor. Consider ca CTP este una dintre cele mai dinamice companii din sectorul logistic si admir pasiunea si dedicarea colegilor mei. Imi doresc sa joc un rol activ in aceasta companie, ale carei valori le admir cu adevarat”, a adaugat Andreea Odovinca, Director Financiar (CFO) al CTP Romania.

 

La finalul anului 2017, CTP a inceput un proces extins de consolidare a echipei de management, la nivel local, pentru a sprijini dezvoltarea afacerii. Echipa CTP Romania are, in acest moment, 60 de membri care sunt implicati in intregul ciclu al dezvoltarii de proprietati, de la achizitia terenului, pana la constructie, finantare si administrarea proprietatilor.

Autori

foto
CTP INVEST BUCHAREST SRL