loader
Daikin Romania lanseaza propriul magazin online si devine primul producator de sisteme de aer conditionat care se adreseaza direct consumatorilor

Daikin Romania lanseaza propriul magazin online si devine primul producator de sisteme de aer conditionat care se adreseaza direct consumatorilor

Daikin este primul producator de pe piata locala de HVAC-R care investeste in propria platforma de comert online. Romania, prima tara din grupul Daikin cu e-shop propriu

Daikin Romania, subsidiara locala a liderului mondial pe piata aparatelor de aer conditionat, lanseaza magazinul online buydaikin.ro, prin intermediul caruia ofera clientilor sai acces rapid la solutiile de climatizare si purificare a aerului, printr-o experienta completa si simpla, direct din confortul propriei locuinte, propulsand astfel Daikin printre companiile axate pe servicii digitale.

Daikin Romania devine primul producator din piata locala a sistemelor de aer conditionat care mizeaza pe propria platforma de comert online pentru a le pune la dispozitie clientilor sai servicii integrate de vanzare, precum: consultanta digitala, instalare rapida asigurata de profesionisti, costuri transparente, garantie extinsa, transport gratuit si suport permanent post-vanzare pentru produsele destinate calitatii aerului din locuinta, consolidandu-si in acest fel pozitia de lider pe piata HVAC-R din Romania.

Platforma online buydaikin.ro contribuie la construirea unei abordari centrate pe nevoile consumatorilor si  asigura o experienta de cumparare de inalta calitate, cu rol de diferentiator pentru clientii Daikin, datorita beneficiilor importante special create pentru o calatorie fara griji spre confortul optim al acestora.

Lansarea magazinului online dedicat sistemelor de climatizare si purificare a aerului Daikin  face parte din strategia companiei de a fi mai aproape de consumatori. Produsele sunt doar la un click distanta, solutiile de climatizare sunt pliate pe nevoile dinamice ale clientilor, montajul este inclus, economisind astfel timp si bani, iar experienta de achizitie este premium, atat prin produsele de inalta calitate, cat si prin interactiunea permanenta cu Daikin pe intreaga durata de viata a echipamentelor.

Prin toate activitatile sale, Daikin doreste sa ofere consumatorilor servicii si solutii inovatoare ale portofoliului de produse, inclusiv pe linii noi de business, precum acest nou e-shop. In anul financiar incheiat la 31 martie 2021, compania a continuat trendul ascendent si si-a mentinut pozitia de lider al pietei HVAC-R din Romania cu o crestere a afacerilor de 8% fata de anul anterior, depasind 30 milioane de euro cifra de afaceri. Trendul pozitiv va continua si in anul fiscal 2021-2022, datorita cresterii volumului activitatii in sectorul constructiilor, dar si revenirii investitiilor in zona comerciala si mai ales in HoReCa.

Odata cu buydaikin.ro, Daikin integreaza solutiile de purificare si climatizare durabile si eficiente din punct de vedere energetic cu servicii de consultanta, suport si instalare intr-un singur loc, oferind o experienta completa si rapida de achizitie. Noua platforma online pune la dispozitia clientilor finali rezidentiali aparate de aer conditionat de tip monosplit si multisplit, dar si purificatoare de aer.

Inca de la inceputul pandemiei, de cand casele au devenit si birou, dar si gradinita, scoala, sala de sport si nu numai, a crescut preocuparea oamenilor pentru calitatea aerului din spatiile in care isi petrec timpul si, in acelasi timp, s-a schimbat radical felul in care fac cumparaturi. Clientii isi doresc din ce in ce mai multe lucruri, in primul rand sa poata achizitiona online din cat mai putine click-uri, sa aiba informatii complete, iar noi, la Daikin, cautam in permanenta sa venim cu noi solutii orientate spre nevoile si asteptarile consumatorilor, astfel ca lansarea propriului magazin online este inca un pas pe care il facem in aceasta directie. Dorim sa asiguram un proces cat mai simplu si rapid, atat pentru achizitionarea echipamentelor performante de racire si purificare a aerului, cat si pentru serviciile de montaj si transport. Astfel, consumatorul se poate bucura de cea mai buna calitate a aerului din interior in cel mai scurt timp”, spune Daniel Vasile, Managing Director Daikin Romania.

                                                       

Magazinul online Daikin include un configurator inteligent de produse pe care utilizatorii il pot folosi pentru a-si alege corect echipamentele potrivite spatiului pentru care sunt destinate si toate accesoriile compatibile, in functie de indicatori precum suprafata sau tipul de izolatie a locuintei. Multumita acestui instrument de consultanta digitala, clientii vor afla rapid care este solutia de climatizare care corespunde nevoilor si dorintelor lor, dar si capacitatea adecvata suprafetei pe care echipamentul urmeaza sa o deserveasca.

Indiferent de modelul de aparat de aer conditionat achizitionat ales, montajul este asigurat de un partener autorizat Daikin rapid, in maximum 5 zile de la data achizitiei, iar costurile pentru aceste servicii sunt incluse in mod transparent in cosul de cumparaturi. Astfel, clientii beneficiaza de un pachet complet de servicii inca din etapa de achizitie, economisind timpul pe care l-ar fi alocat pentru identificarea unui centru service autorizat sau pentru stabilirea montajului.

Platforma online buydaikin.ro ofera transport gratuit pentru orice comanda, indiferent de valoarea acesteia, iar unitatile de aer conditionat inscrise in platforma Stand By Me, vor beneficia gratuit de garantie extinsa de pana la 5 ani.

Despre DAIKIN Airconditioning Central Europe

Daikin Airconditioning Central Europe a fost fondata in 1999 si are sediul central in Austria, la Viena. Portofoliul companiei cuprinde produse si solutii pentru incalzire, racire, ventilatie, aer conditionat si refrigerare. Aproximativ 410 angajati sunt responsabili pentru operatiunile de vanzari si servicii din 16 tari din Europa Centrala si de Est (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Ungaria, Romania, Bulgaria, Moldova, Slovenia, Serbia, Croatia, Bosnia si Hertegovina, Macedonia de Nord, Muntenegru, Kosovo, Albania, Polonia).

Despre Daikin Europe N.V.

Daikin Europe N.V. este o filiala detinuta integral de Daikin Industries Limited si un important producator european de aparate de aer conditionat, sisteme de incalzire si echipamente frigorifice, cu aproximativ 7.000 de angajati in toata Europa si fabrici importante in Belgia, Republica Ceha, Germania, Italia, Turcia si Marea Britanie. La nivel global, Daikin este recunoscut pentru abordarea sa de pionier in dezvoltarea produselor, pentru calitatea si versatilitatea de neegalat a solutiilor sale integrate. Cu o experienta de peste 90 de ani in proiectarea si fabricarea tehnologiilor de incalzire si racire, Daikin este lider de piata in tehnologia pompelor de caldura.

Autori

foto
DAIKIN AIRCONDITIONING CENTRAL EUROPE - ROMANIA SRL